Helgen

Travel, Life

Ja då var det vardag igen...
Helgen gick jätte fort och hade gärna stannat i Tällberg ett tag till då jag tycker om att vara där och bara slappna av vilket jag dock gjort och det har vart hur skönt som helst. Men behöver faktiskt unna sig mer kvalitetstid och då behöver man inte kanske åka på värsta resorna men lite smått i vardagen för livet går fort. På lördagen vakna jag iallafall upp ganska tidigt sedan åt vi god frukost och ett plus på hotell är när man skär och pressar apelsiner och dricker, älskar det!!! Sedan bokade jag in mig på en massage vilket var hur lägligt som helst då jag fått ganska ont i ryggen vilket kanske inte är så konstigt när jag står och går hela dagarna på hårt golv på jobbet. Sedan var min bror nere i poolen så jag gick ner till honom.

Efter vi badat så åkte nästan hela gänget till Rättvik där vi åt lunch kolla på stan där ( eller stan och stan haha) 2 av dom som var med bor i Sthlm så dom tycker det är kul med dalahästar eller ja sånt som är från dalarna haha. Sen gick vi ut på bron där och kolla sedan bowlande vi.

När vi kom tillbaka hade vi en lucka innan middagen så vi passade på att basta, ta en drink och bara prata om livet vilket man får sån energi utav. Sedan åt vi middag sen vakna jag förkyld på söndagen :( men det var den helgen och jag är sååå nöjd över den. Nu är det tillbaka på jobbet igen och jag längtar till imorgon då jag bokat klipp & färg tid vilket är väääldigt behövligt då jag senast slingade håret innan balen.

Gillar

Kommentarer