BYTE AV P-STAV

Aj..aj..aj..
Okej så detta har hänt.. igår så skulle jag ta ut min P-stav, men tyvärr så blev det inte så eftersom att när sköterskan började skära så gjorde det super ont. Jag upplevde att det kändes som nervsmärta, då det gick som blixtrar igenom hela armen och jag kunde inte hålla den stilla. Men det ska tydligen inte vara möjligt... så hon ville fortsätta, men jag sa nej. Så idag var jag där igen för ett nytt försök och det gick betydligt bättre än igår!
Så nu är äntligen den nya på plats och jag hoppas att det funkar lika bra som den förra.
Personligen så tycker jag att P-stav funkar jätte bra, men vet att det är väldigt individuellt då jag har kompisar som varit missnöjda och tagit ut den ganska omgående. Sköterskan som jag träffade sa att varje stav lever sitt egna liv och att denna kanske inte alls funkar för mig, så nu håller jag tummarna för att denna är lika bra som den förra.
Just nu har jag lite ont men det är ganska så självklart då man har blivit skuren i armen och bytt denna P-stav, men vet att det kommer gå över snart. Sedan är det bara ett blåmärke ett tag innan allt är som vanligt igen.
Just nu är jag hemma och ska precis laga lite mat innan jag ska ta mig till jobbet, så nu måste jag börja med maten om jag ska hinna med det innan jobb.
Så kram på er så länge!

Såhär fint bandage får man efter bytet!

Gillar

Kommentarer