HEMMA I SVERIGE

Fullt ös!
Oj va denna resan gick fort! Nu är jag hemma i Sverige och är helt slut efter Paris resan...
Vi har haft super kul men också massa otur under resans gång. Men jag tänkte att jag skulle göra en stor uppdatering med massa bilder från Paris så ni får höra och se vad som hänt.
Anledningen till att det bara blev en uppdatering från Paris är för att vi var på språng från kl: 08:00-22 både fredag, lördag och söndag.
Därför var vi helt slut, men lovar er en rolig och längre uppdatering senare!
Just nu så är jag sååå trött då jag kom hem till Jönköping inatt 04:00.... Så jag måste bara få landa idag, eftersom i morgon så ska jag börja lite smått på det nya jobbet och då vill jag vara utvilad och redo!
Men kram på er så länge och håll utkik efter den stora PARIS uppdateringen!

Gillar

Kommentarer

GOOD MORNING FROM PARIS

Goood morgon på er!
Okej här kommer en mobil uppdate från vårat frukost ställe!
Just nu sitter vi på ett super mysigt café och äter frukost, sedan så ska vi gå till Eiffeltornet (vi sitter precis bredvid). Så nu börjar fotograferingen! Vi har packat med oss outfits men vi vet inte var vi kan byta om... men jag tänker att det löser sig!
Så nu ska vi gå iväg för vår första location!
Kram på er så länge!

  • Resa

Gillar

Kommentarer

VILKEN RESA!

Såå detta har hänt:
Jag och Ronja vaknade 03.30 och tog taxin till tåget för att ta oss till Kastrup.
På flygplatsen så blev Ronja "randomly selected", ja så där började vår otur.. Sen när vi skulle köpa frukost så blev det helt vimsigt och jag gick fram och tillbaka säkert 4 gånger innan allt blev rätt.
Väl vid gaten så gick boardingen bra och vi kom iväg i tid!
När vi senare skulle ner och landa så sa kaptenen i högtalarna att det skulle vara väldigt dimmigt på flygplatsen så vi skulle landa med autopilot. Sedan så började vi sjunka och jag som är flygrädd tycker att start och landning kan vara väldigt jobbiga (speciellt när jag inte kan se marken) så jag var super nervös.
Mitt i när vi sjunker så drar piloterna på full fart och rakt upp.... ja jag fick panik och frös... det som händer är att jag stänger in mig i mig själv och slutar att andas så det känns som att jag ska svimma. Men när vi kommit upp igenom molnen så sa kaptenen att vi kom in för nära på planet framför och var tvungna att göra en "go around".
Den största anledningen var att de måste ha extra utrymme mellan planen då man landar med autopilot, men ja jag blev skit rädd. Andra försöket gick hur lugnt som helst, men jag såg verkligen inte marken förräns vi bokstavligen var på marken.
När vi äntligen kommit av planet så fick vi våra väskor ganska snabbt sen började problem delux...
Vi visste inte vart vi skulle gå och hjälpen var värdelös, men på något sätt så lyckades vi hitta till tåget och tack och lov ta rätt med. När vi sedan skulle byta tåg så fanns det inga hissar eller rulltrappor på denna station och vi fick släpa våra resväskor upp och ner för flera långa trappor så vi blev helt slut...
Väl på nästa tåg så funkade knappt dörrarna och folk som gick på och av fick öppna dem själva för hand. Så när vi väll skulle av så fick vi hjälp av en äldre man som var super snäll!
Nu skulle vi ta oss till hotellet och vi kände att det bästa var att ta en UBER, det var verkligen dagens smidigaste sätt att resa samt såååå värt! Jag kan lova att vi flitigt kommer använda den appen under denna resa!
Väl framme på hotellet (som för övrigt är super fint) så var vi helt slut.. så vi köpte lite mat och sedan sov vi en powernap inna vi gick en sväng runt kvarteret.
Så nu ska vi sova och sedan upp tidigt i morgon för att hinna se och göra så mycket som möjligt!
Bilder kommer att komma upp på bloggen, men idag har jag bara försökt ta mig igenom dagen så det kommer i morgon.
Men vill ni följa min och Ronjas parisvistelse lite mer "live" så kolla min insta (@idahannakarlsson) då jag både lägger ut på insta stories och bilder!
Så kram på er så länge så ska jag slänga mig i sängen och hoppas att jag inte vaknar upp i morgon med träningsverk i hela kroppen efter släpande att alla resväskor!
Sweet dreams!

  • Resa

Gillar

Kommentarer