EN SEN FLYGTUR

I förrgår så åkte jag och Charlie upp och flög en liten tur på kvällen!
Det är verkligen så fint att flyga på kvällen och se solnedgången, sen så hade vi verkligen tur med vädret då det var helt klart och vindstilla ute.
Jag är alltid nervös inför att flyga pga min flygrädsla, men det är verkligen inte lika jobbigt att flyga ett såhär litet plan då jag känner mig tryggare i att vi kan gå ner och landa om det blir för jobbigt. Sedan så underlättar det att det är just Charlie som flyger, för jag litar på att han flyger säkert och att jag kan be honom landa mm när jag tycker att det blir jobbigt.
Sedan så får jag själv testa att flyga lite med betoning på LITE, eftersom att jag ändå är så rädd. Men tror ändå att det hjälper min flygrädsla lite med att testa att få hålla i ratten och svänga lite.
Men det bästa med att flyga ett lite plan är att man har friheten i att flyga lite vart man vill och se vår fina hemstad från ovan.
Sedan så passar jag självklart på att ta lite fina bilder med!

Gillar

Kommentarer

BYTE AV P-STAV

Aj..aj..aj..
Okej så detta har hänt.. igår så skulle jag ta ut min P-stav, men tyvärr så blev det inte så eftersom att när sköterskan började skära så gjorde det super ont. Jag upplevde att det kändes som nervsmärta, då det gick som blixtrar igenom hela armen och jag kunde inte hålla den stilla. Men det ska tydligen inte vara möjligt... så hon ville fortsätta, men jag sa nej. Så idag var jag där igen för ett nytt försök och det gick betydligt bättre än igår!
Så nu är äntligen den nya på plats och jag hoppas att det funkar lika bra som den förra.
Personligen så tycker jag att P-stav funkar jätte bra, men vet att det är väldigt individuellt då jag har kompisar som varit missnöjda och tagit ut den ganska omgående. Sköterskan som jag träffade sa att varje stav lever sitt egna liv och att denna kanske inte alls funkar för mig, så nu håller jag tummarna för att denna är lika bra som den förra.
Just nu har jag lite ont men det är ganska så självklart då man har blivit skuren i armen och bytt denna P-stav, men vet att det kommer gå över snart. Sedan är det bara ett blåmärke ett tag innan allt är som vanligt igen.
Just nu är jag hemma och ska precis laga lite mat innan jag ska ta mig till jobbet, så nu måste jag börja med maten om jag ska hinna med det innan jobb.
Så kram på er så länge!

Såhär fint bandage får man efter bytet!

Gillar

Kommentarer

SLUTET ELLER BÖRJAN

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon på er!
Idag så lät jag mig själv sova ut lite extra bara för att jag kan och det var så välbehövt.
Så nu sitter jag och äter lite frukost och sen ska jag och Charlie åka och träna lite innan jag ska jobba.
Men jag tänkte att jag skulle uppdatera om gårdagens sjukhusbesök.
Igår så gjorde jag en undersökning för att se om de mediciner jag ätit har hjälpt och läkarna såg att allt såg bra ut, så medicinerna har gjort det dem ska och jag ska inte fortsätta med dem. Där emot så fick jag reda på mina provsvar och jag har en sjukdom som jag kommer att ha hela mitt liv. Det är en sjukdom som gör att jag får en infektion i kroppen som jag måste äta mediciner för (när den blossar upp) så att den inte blir för allvarlig. Denna sjukdom finns det inget "botemedel" mot utan när infektionen kommer tillbaka så får man medicin för att stilla den för tillfället. Men jag kan ha den turen att jag inte får tillbaka den på 2-5 år, medan jag kan ha otur och det kommer tillbaka bara efter 2 veckor. Men det får jag hålla lite utkik för, så att läkarna kan bedöma vilka mediciner jag behöver i så fall.
Så just nu har jag inga med sjukhusbesök planerade utom att jag ska byta P-stav, men det tar vi på torsdag.
Men nu måste jag byta om och ge mig iväg, kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer