SKÖRDEFEST PÅ ÖLAND

Innehåller affiliate-länkar

Utvilad och höst peppad åker jag hem från Öland efter en super mysig helg!
I fredags så åkte vi på morgonen mot Öland och när vi rullat över ölandsbron så började vi med att stanna på lite olika konst ställen/ gårdar. Vi åkte sedan upp till vår sommar stuga där några släktingar redan var på plats. Sedan på kvällen så åt vi ute på resturang tillsammans med alla familjekompisar mm och vi hade super trevligt!
På lördagen så åkte vi en runda då jag köpte lite inredning hem och även två små skålar för att ha salt/ peppar i som en konstnär här på Öland har gjort. Sedan på kvällen så åkte vi och kollade på "Höbalsrullning", det är en tävling där man tävlar i lag för att rulla på en stor höbal i mål. Super härligt att se hur alla står och hejar på de som tävlar och springer med dessa stora höbalar.
Men nu är det slut på skördefesten och jag sitter i bilem på g hem... men är så tacksam över min fina familj/Släkt och alla härliga vänner! Allt blir till en fest och vi har altid så trevligt. Så nu ser jag fram emot att alla kommer och hälsar på i Jönköping i november!
Men kram på er så länge så ska jag njuta av sista Ölandsglimten innan vi kör över bron!

PS: Det blev verkligen en riktig foto helg...!

MIN OUTFIT: Kappan är från Newhouse (förra året) / Tröjan från Lindex (förra året)/ Väska YSL/ Länk GLASÖGON / Länk JEANS / Länk SKOR /

Hur fina är dem inte de små getterna!

Gillar

Kommentarer

MIN VECKA

Nu är det torsdag och denna veckan har jag jobbat som vanligt, men jag har även hunnit gå på bio!
Jag var på bio i tisdags med min mamma och vi såg Mamma Mia 2!
Jag tycker att den var såå bra, både för att det blev många skratt anfall och många tårar.
Men annars så har jag inte gjort så mycket speciellt utom att göra alla "tråkiga" vardags saker som städa, handla och tvätta. Men i morgon så blir det lite annat då jag ska åka till min favorit plats......Öland!!
Jag ska dit med min familj, släkt och några familje kompisar som har stugor i samma område så det ska bli trevligt! Anledningen till att jag är lite extra taggad på att åka är för att det är skördefest denna helgen! Det innebär att vi kommer åka runt till olika gårdar mm för att se konst och bara mysa. Jag vet inte vad det är som gör det så speciellt men alla små butiker har öppet och det är tända ljus överallt och marshaller vid vägarna. Jag kommer självklart ta massor med bilder så ni får se vad jag menar, för det är verkligen speciellt och super mysigt.
Men nu ska jag packa så jag är redo att åka tidigt i morgon!
Kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer

FINASTE FIKET!

Nu i helgen så jobbade jag både lördag och söndag, men jag tog mig ändå tid att hänga med till ett av de finaste fiken jag varit på!
Det var så mysigt och vi var nästan helt ensamma, då det inte verkar vara så många som vet om vart det ligger eller att det ens finns. Men vi hade iaf sällskap av alla söta getter, då de har massor med getter som går i en stor hage intill fiket. Så inne på fiket så har dem en liten butik där de säljer sin egna getost och även super söta muggar, mm. Jag kommer absolut åka tillbaka igen och jag kan verkligen rekommendera detta urmysiga fik om ni är i Jönköpings området!
Se här hur fantastiskt mysigt det är!

Gillar

Kommentarer