LITE NYTT

Fredag äntligen!
Tyvärr så är jag fortfarande förkyld, men känner mig ändå pigg!
Är så glad att jag inte har feber eller liknande eftersom jag och tjejerna ska på Hov1 ikväll, vi bokade biljetter lite spontant i somras och jag hade nästan glömt bort att det var idag. Men det ska bli kul och jag hoppas att vädret håller i sig, är rädd för att bli mer sjuk eftersom att det tyvärr ska regna och vi ska vara ute... Men men, det ska ändå bli kul och jag får helt enkelt ha kläder efter väder.
Men för att pigga upp mig lite efter denna vecka så åkte jag och köpte lite nya tallrikar som jag kikat på sedan tidigare.
Är så förälskad i dem och måste verkligen köpa fler i denna serien!
Tallrikarna är från Bitz och de finns på deras hemsida, men jag köpte dem på MIO.
Min tanke är att blanda de grå och svarta med en annan tallrik från samma märke, de jag tänkt bland med måste jag tyvärr beställa men är så taggad på att visa er dem!
Nu så ska jag fixa något att äta och sedan göra mig klar för kvällen, så kram på er!

Här har ni bilderna på de tallrikarna som jag köpte på MIO!

Gillar

Kommentarer

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Vad hade jag gjort utan min mamma?
Ja, jag vet helt ärligt inte...
Igår så var jag hemma från jobbet eftersom jag fortfarande hade feber och mådde väldigt dåligt, men som tur är har jag min fantastiska mamma! Hon kom förbi med mat och lite sådant, eftersom jag inte kunde ta mig till affären (jag är så extremt tacksam).
Men idag har jag verkligen mått dåligt tyvärr... Jag var i morse nämligen på en undersökning på vårdcentralen för en sak som hänt, det visade sig tyvärr att jag måste göra en större undersökning så fick en remiss till Ryhov (sjukhuset här i Jönköping).
Detta känns verkligen så jobbigt och jag vill inte gå in på detalj här på bloggen om vad som hänt, men kände att jag behövde skriva av mig lite. Sjukhus är verkligen något som jag ogillar, för att det känns så nervöst och läskigt. Har verkligen inte många bra minnen från sjukhus så känner mig inte bekväm där, trotts att jag vet hur bra det är med vården mm. Så idag har jag inte varit på topp, utan känt att allt går i mot mig då vi även förlorade budgivningen på lägenheten... så nu kollar vi på nya potentiella lägenheter.
Hoppas verkligen att vi kan hitta en som vi blir lika förälskade i!
Men idag efter allt jobbigt så har jag umgåtts med min mamma som tog ledigt från sitt jobb för att "ta hand" om mig, vi har gjort lite trevliga saker som att kolla inredning och lägenheter. Just nu ligger jag i soffan nerbäddad med täcke och kuddar, så jag ska bara vila resten av dagen.
Sen ikväll så ska vi ha myskväll i soffan med film och tacos!
Så kram så länge så ska jag vila lite!

Bästa medicinen jag vet när jag är sjuk är verkligen gulasch soppa!

Gillar

Kommentarer

LÄGENHETS KAOS OCH FEBER

Idag när jag vaknade så mådde jag absolut inte bra... jag kände mig extremt förkyld och hade ont i hela kroppen.
Men jag tog mig till jobbet och bet i hop ändå, sedan så började jag verkligen känna av lite feber frossa och kände mig bara sämre och sämre.
Så nu ligger jag i soffan och har feber... så snart ska jag ta mig ett bad och fixa lite te, så jag orkar med denna kvällen.
Men jag måste berätta om visningarna jag var på igår, är helt förälskad i en av lägenheterna och nu har budgivningen börjat... Så inte nog med febern så blir jag nervös över om det blir lägenhet eller ej. Lägenhet blir det oavsett, men vill verkligen ha just denna. Men vi får se!
Jag kommer antingen skriva ett glatt inlägg eller ett deppigt... men vi får hoppas på ett glatt!
Men nu måste jag hoppa i badet och vila lite, kram på er!

Gillar

Kommentarer