MIN HELG

Hur fort går inte veckorna?!
Redan tisdag och jag har fullt upp med jobb, träning och planering inför sommaren.
Men min helg började med en ledig fredag så då gick jag och en kompis på A6 en sväng, sedan så satt jag i solen en stund innan jag åkte iväg för att äta middag med tjejerna. Efter middagen åkte vi hem till mig för att mysa i soffan och catcha upp lite eftersom det är sällan vi ses alla tillsammans (det var så mysigt).
På lördagen så gick jag upp tidigt för att ge mig ut på en powerwalk runda och efter det blev det frukost i solen innan jobb. Efter jobbet så hoppade jag direkt i säng då jag var helt slut efter jobb och träning. Men söndagen så blev det samma rutin som lördagen, men jag måste säga att jag är så lycklig över att vädret tillåter att börja träna ute. Jag har verkligen saknat mina rundor ute så nu är jag super taggad på att möta våren ute på mina rundor.
Men idag så gick jag och C upp tidigt för ge oss ut på en powerwalk runda tillsammans, efter det så blev det lite frukost och sedan lagade jag lite mat.
Men nu måste jag göra mig redo för jobb så kram på er så länge!

Vill även säga att jag börjar trivas i mina glasögon!

Gillar

Kommentarer

IGÅR KVÄLL

Igår kväll så tog jag och Hanna en kvällspromenad, som var helt magisk!
Vi gick runt munksjön och tur att jag tog med mig kameran för oj vilken kväll det var (vi var även uppe på berget i Husqvarna för att se solnedgången).
Efter promenaden så gick vi hem till mig för att bara ligga i soffan och kolla film!
Vi hade en en toppen kväll och idag gick vi en låååång runda för att starta dagen!
Men nu så ska jag möta mamma och vi ska åka på en liten shopping runda så kram på er!

Gillar

Kommentarer

EN HELT NY VÄRLD

Ja, "EN HELT NY VÄRLD" de orden sammanfattar precis det jag känner nu när jag fått mina linser och glasögon!!!
Det känns helt sjukt att jag inte förens nu förstått hur dåligt jag sett, allt är så klart och tydligt (känns som att se allt i HD).
Jag fick mina linser och glasögon i onsdags, men har väntat med att skriva om det för att jag ville känna på hur det var att ha både glasögonen och linserna en hel dag. Jag måste säga att jag gillar båda!
Jag är verkligen super nöjd med mina glasögon och trivs verkligen i dem! Jag tycker att de både är sköna och snygga, så kommer verkligen använda dem mycket. Jag tyckte även att linserna var bra, självklart så var det lite konstigt i början av dagen men sedan tycker jag inte att jag märker av dem alls. Så jag kommer nog köra lite både och tror jag, linserna är ju smidiga på ett sätt samtidigt som det är kul med glasögon då det blir som en liten extra accessoar. Men huvudsaken är såklart att jag kan "se" allt nu, så som vägskyltar, alla grenar på träden, mm (ja, se allt tydligt helt enkelt). Känns även så skönt att slippa spänna min panna så mycket (för kisade ganska mycket), så nu känns det som att all spänning och huvudverk har släppt.
Men nog om detta, jag är bara så glad över att jag kollade upp detta och fick den hjälpen jag behövde, så kram på er och hoppas att ni har en toppen söndag!

Gillar

Kommentarer