LITE NYTT I LÄGENHETEN!

Hur fint har vi inte fått det hemma? Är såååå nöjd!
Älskar vår tavelvägg i vardagsrummet! Alla posters är från Desenio och jag är så nöjd!
Måste säga att det var otroligt svårt att sätta upp tavlorna då jag fick måtta 1 000 gånger... Så efter ca 2 timmar var alla på plats! Ville få lika långt mellanrum för alla och olika höjder, så ah det tog sin tid.. Sen så har vi äntligen fått hem vår nya säng!!! Älskar den och jag kan lova att den är lika skön att sova i som den är snygg! Vi valde en medium fast för att det skulle vara best för oss och våra ryggar. Men är så nöjd och känner mig äntligen lite mer klar med allt i lägenheten.
Så snart så får jag hitta ett nytt fokus som kanske att planera en resa till sommaren... vem vet!?
Men kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer

VINTER LAND!

Hur fint var det inte ute igår???
Det känns nästan som en evig vinter nu, men dagar som igår så känner jag ändå hopp om att det finns en sol. Den senaste veckan har det verkligen snöat hela tiden (känns det som) och jag vill sååå gärna ha vår nu. Men jag hade turen att vara ledig igår, så jag kunde njuta av lite sol igen. Så åkte ut till Dummemosse med Hanna för att gå u och gå i det fina vädret (det var sååå skönt). Tog såklart med mig kameran för det var sååå fint ute så det blev många kort!
Men idag har jag jobbat och nu ska jag åka ut till min mamma och spendera kvällen med några släktingar som kommer från Stockholm och hälsar på oss nu över helgen.
Det ska bli såååå mysigt, så kram på er och han en super mysig fredag!
Ps: Imorgon kommer et inlägg med bilder på lite nytt i lägenheten!

Gillar

Kommentarer

VAD HÄNDE?

Nu var det ett tag sedan jag bloggade... varför?
Jo ibland kommer livet emellan och nu blev det tyvärr så, men jag är redo att ta tag i mina rutiner igen och även redo att börja blogga igen.
Men vad har hänt sen sist?
Sist jag bloggade så hade Bosse opererats och oj vilken vecka det blev... 
Eftersom att han vägrade sluta med sina försök att slicka på såret så blev det tratt för fulla muggar! Nu mår han bra, så nu är det full fart på honom och han är sig själv igen. Men annars har jag bara jobbat och inte mått så bra om jag ska vara ärlig, jag har fokuserat på fel saker och det kommer tillslut ikapp en. Men nu så vill jag inte längre springa i mitt hamsterhjul (så har det känts) utan hoppa ur de och göra sånt jag mår bra av! Sedan så har vi även fått hem vår nya säng och jag har ändrat om här hemma lite, inredning är ju väldigt kul men tar mycket tid har jag insett. 
Idag så har jag varit helt slut då jag jobbar så oregelbundna tider, så jag ska lägga mig i ett varmt bad med te! 
Men kram på er så hörs vi i nästa blogginlägg, då tänkte jag visa er lite nytt hemma hos mig! 

Gillar

Kommentarer