EN JOBBIG FREDAG

Idag har det varit en jobbig dag och jag hoppas på att kvällen blir bättre.
Idag tidigt på morgonen så åkte jag och C med Bosse till veterinären för att han skulle kastreras.
Jag var ganska nervös för att jag vet hur mycket han hatar veterinärer, då han blir så extremt rädd och försöker försvara sig. Tyvärr så gick det inte bra utan han blev så rädd och vi försökte lugna ner honom, men ja det gick sådär.. Men efter mycket om och men så fick han en spruta så han somnade och det tog honom för att förbereda inför operation och vi åkte hem.
Det tog endast en timma så fick vi hämta honom och oj vad groggy han var, tyckte så synd om honom.
När vi kom hem så hade vi fått med oss ett papper med hemgångsråd, där stod det om vad vi måste tänka på och en massa annat. Så idag har jag bara varit hemma och kollat efter Bosse, så att han inte skulle slika på såren mm. Allt har gått bra förutom att han nu på eftermiddagen/kvällen börjar piggna till och försökt slika på såren vilket han absolut inte får, så jag fick ta på honom kragen tyvärr.
Men nu sitter jag ensam hemma med Bosse såklart och vi ska kolla film och ha fredags mys själva, eftersom C har åkt iväg och kommer förhoppningsvis hem på söndag!
Men kram på er och visst är mina nya blommor fina (tack mamma)?!

Gillar

Kommentarer

MOCKAJACKAN!

Innehåller affiliate-länkar

Jag och mina jackor.
Längtar till våren nu, gillar vinter med snö och det men vill verkligen ha vår nu. Ser så mycket fram emot att kunna gå i min älskade mockajacka och slippa tjocka tröjor under, utan njuta av att det börjar bli varmt och ljust! Älskar verkligen våren, då det känns som att allt börjar leva igen och det blir ljust ute samt att det börjar bli grönt överallt. Sedan älskar jag våren massa för att det är då jag, min familj och släkt åker till sommarstugan på Öland och är där på helgerna.
Så nu räknar jag dagarna då det börjar bli ljusare och ljusare!!!

Foton:
Elin stork
Hemsida: http://elinstork.se/
Instagram: @fotoelinstork

  • Mode

Gillar

Kommentarer

UT I SOLEN

Hur fint är det inte ute?!
Det var en kall promenad men otroligt uppfriskande, så är ändå glad över att vi gick ut!
Men nu ska jag värma mig med en kopp kaffe i soffan samt massor med kuddar och filtar, så kram på er och hoppas att ni har en super mysig söndag!

Gillar

Kommentarer