MYS KVÄLL

Idag så har jag varit och shoppat juldekorationer!
Det var så mysigt då både jag och mamma köpte en massa kul, men tänkte att jag gör ett nytt inlägg när jag fått upp allt på plats.
Efter vi shoppat så åkte jag hem och maten stod klar på bordet, så duktig älskling jag har!
Det känns tråkigt att han åker bort i morgon med jobbet så jag får fira advent i ensamhet men men.
Idag fick jag även november boxen från glossybox, lika roligt varje gång man får hem den mystiska boxen. Älskar att få prova nya produkter samt att det blir en liten överraskning varje månad.
Nu ska jag jobba lite, i morgon så ska jag åka iväg med en kompis och vi ska kolla inredning samt lite annat då vi båda vill få klart hemma.
Men nu måste jag jobba lite kram på er!

Gillar

Kommentarer

MIDDAG & FEST

Innehåller affiliate-länkar
Skor HOGL /Örhängen Pieces /Armband SOPHIE By SOPHIE /Väska Miss Selfridge /Jumpsuit Topshop

Jag känner mig äntligen nästan helt frisk!
Det känns så skönt att äntligen känna sig på topp eller ah nästan, jag är fortfarande förkyld men ingen feber eller ont i öronen. Nu känner jag att jag vill planera lite inför advent så i morgon så ska jag och mamma åka och köpa lite julpynt! Känns så kul att få köpa sitt första julpynt till lägenheten samt baka med julmusik på högsta volym. Jag är i vanliga fall inte en person som är så pepp på julen men detta året är jag riktigt taggad på jul. Jag måste även säga att jag ser fram emot att gå ut på middagar och restauranger med familj och vänner. Där kommer denna looken in, denna look jag matchat i hop tycker jag är en perfekt middags eller fest look! Älskar att ha något med klassiskt ( mer vardags) och sedan piffa upp outfiten med klackar och snygga smycken. Jag skulle själv ha en svart kappa över och handskar nu när det är kallt ute och vi förhoppningsvis får snö!
Men nu ska jag tända ljus och sedan jobba lite , kram på er!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

LITE NYTT

Har idag varit på Ikea med C och hi köpte en skänk till sovrummet!
Det blev super bra men just nu ser det väldigt tråkigt ut när vi inte har något på eller över. Tanken är ju såklart att vi ska köpa lite dekorationer och tavlor men det blev lite stressigt idag. Var tvungen att åka och byta däck på bilen för det fanns ingen annan tid och det var sååååå mycket folk ute på vägarna idag samt i butikerna. Ja jag vet att det var black friday men oj vad folk! Tycker själv att det blir väldigt jobbigt med mycket folk på liten yta då jag har lite klaustrofobi. Mår nästan illa och hjärtat slår fortare samt hårdare... men men en skänk blev det iallafall!
I morgon ska jag umgås med mamma och vi har inga planer än så vi får se lite vad vi hittar på.
Men nu ska jag se film och äta godis, kram på er!

Gillar

Kommentarer