HEMLIGT PROJEKT

Jag och min syster har under några veckor nu planerat ett projekt tillsammans.
Vi har under denna tid skapat en youtube kanal tillsammans! Detta känns så kul och jag kommer att lägga upp videos här på bloggen när vi är helt klara. Vi vill känna oss helt nöjda innan vi börjar sprida den, så det börjar närma sig nu!
Hoppas att ni är lika taggade som jag är!
Det kommer komma mer om detta i veckan men nu ska jag ha en fortsatt mysig kväll med syster!

Gillar

Kommentarer

CARIN WESTER

Var inne på Åhlens igår och hittade så mycket fint från Carin Wester!
Köpte mig dessa fina plagg men hittade betydligt mer som föll mig i smaken. Så kul med lite nytt nu när det börjar närma sig kalla (gråa) November. Jag vet att många inte gillar november för det är grått och tråkigt ute, så många längtar till December så man får börja julpynta. Men jag gillar ändå November, jag tycker att alla månader om året för något gott med sig och november är den månaden som jag unnar mig mest tid till att tända ljus och ha myskvällar hemma. Sedan så finns det de dagar där solen kommer fram och då vill jag bara njuta och sitta ute med massa varma kläder och en kopp kaffe. För visst är det ändå inte härligt med lite lager på lager, själv så tycker jag att det är mysigt med tjocka tröjor, stövlar och någon härlig halsduk när det är riktigt kallt! Idag så ska jag planera upp min vecka och även kommande vecka då jag fyller år, sedan ska jag även åka och hälsa på mina svärföräldrar där vi ska ha lite söndags fika! 
Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe och "starta" dagen! 
  • Mode

Gillar

Kommentarer

SILVER VÄSKAN

Vilken höst dag det har varit idag, det har både varit mulet med lite regn och så har även solen tittat fram!
 Men till det viktigaste, hur fint är det inte att liva upp en vardags outfit med en silver väska! Jag älskar väskor där det händer lite, det kan vara en fin detalj  som ger det lilla extra eller att den är i en rolig färg. Väskan jag har på bilderna är från Zara, köpte den i somras så har tyvärr inte sett att den finns kvar på hemsidan men vet att det finns liknande. Nu ska jag göra mig en kopp te, tända lite ljus och sedan jobba lite. Måste även be om ursäkt för att inlägget igår inte kom upp som lovat, men ibland kommer livet emellan. 
Men nu blir det te! 
  
  • Mode

Gillar

Kommentarer