LÄGENHETEN

Mycket på plats men mycket kvar...
Här är lite bilder från vårt vardagsrum, sovrum, mitt sminkrum/ walk in closet och balkong. Vi har fixat mycket i lägenheten så det som är kvar är sånt som tavlor, hyllor, speglar och små möbler. Vi har en fyra på 86 kvadratmeter, så det är lite utrymme att fylla. Men hittills är jag nöjd och jag ser fram emot att fixa lite utan stress över stora köp.
Det kommer självklart komma fler inlägg om lägenheten men ville visa det som är mest klart! Måste även säga att det har varit super kul att flytta men också stressigt och nervöst för att det är såå mycket att tänka på.
Men det är sånt man får räkna med!

Gillar

Kommentarer

MIN VÅR/SOMMAR

Ja som lovat så kommer en liten update och tänkte att jag snabbt skulle sammanfatta min vår/ sommar för er!
Det största som hände i våras var att jag och min älskling blev SAMBOS! Ja, vi fick en toppen lägenhet som vi flyttade in i med otroligt kort varsel men det var lika bra det. Det är en hyresrätt mitt i stan som är helt nybyggd och ligger i Munksjöstaden, en ny del av Jönköping. Vi ville börja med att flytta till en hyresrätt så vi kan känna efter hur vi vill bo och vart. Men mer om lägenheten i ett annat inlägg då jag kommer visa lite mer bilder och gå in mer på detaljerna.
Min sommar var lite blandad med mycket jobb, lägenhets fix och semester i sommarstugan på Öland!
Jag och min kära sambo passade även på att åka flygplan till Visingsö och ta en tur så vi kunde se vår kära stad från ovan. Det är något som jag tycker är lika kul som läskigt då jag är flygrädd men som tur är så har jag en pålitlig pilot som gör allt för att hjälpa mig känna mig säker.
Öland är mitt favoritställe för att komma bort och koppla av, då vi har en stuga mitt på landet. Vi bor nära vår familj och släkt som vi i vanliga falla inte ser så ofta då vi är utspridda i Sverige men även utomlands.
Så på Öland kan vi alla umgås dygnet runt och göra massa kul som utflykt, åka till stranden och ha grillkvällar. Så här kommer lite bilder som summerar min vår och sommar!


Gillar

Kommentarer

COMEBACK!

Hej igen!
Nu var det ett tag sedan jag senast bloggade och det känns så tråkigt.
Men inga sura miner här inte för nu har jag satt upp lite mål för bloggen och planerat upp hur jag ska hinna med ett heltidsjobb och blogg samtidigt. Så nu kommer jag istället ha blogg ONSDAG och blogg SÖNDAG!
Jag kommer även lägga mer tid på dessa blogg inlägg för att ge bättre kvalitet och utföranden.
Anledningen till att bloggen fått vila är för att jag har haft så mycket som hänt, både roliga och tråkiga saker som jag kommer ta med i kommande inlägg!
Så kram på er så höres vi i morgon!


Gillar

Kommentarer