Hej igen, i'm back tänkte jag säga. Nu är det ju så att vi kom hem från Turkiet på söndag förra veckan. Från att jag kom hem tills igår har jag bara varit hemma och myst på med hästarna med mina fina vänner Enya och Elsa. Igår åkte vi till Piteå och sov där en natt. Nu är vi på väg till Norrköping och Stadium Sports Camp, som jag har längtat. Åkte vid sju imorse och nu har vi åkt i 6 timmar och 40 min, det tar 14 timmar till Norrköping så det är en bra bit kvar. Det här inlägget kommer dock antagligen att komma upp först när vi är framme. Det är därför det inte kommer att komma någon uppdatering under veckan som kommer, men efter SSC ska bloggen komma igång och förhoppningsvis startas om helt. Vi syns så länge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Som jag sa så har det inte kommit några inlägg, och det har hänt väldigt mycket så det är ingen idé att skriva ner allting. Nu så är vi äntligen i Turkiet! Kom på lördag kväll och åker hem på lördag kväll. Alltså är vi här i en vecka. Det är jättefint här, och varmt. Har varit över 30 grader bara i skuggan. Kommer inte uppdatera något under den här veckan men när jag kommer hem så ska bloggen förhoppningsvis igång igen, vi ses då.

Likes

Comments

Som ni säkert har märkt går det inte så bra för mig med bloggandet. Tar en paus ett tag, kommer nog inlägg lika ofta som det gjort ett bra tag nu. Alltså några dagar mellan varje inlägg. Kommer tillbaka och uppdaterar varje dag när jag har fått lite inspiration och lust att gå in här regelbundet. Vi hörs så länge.

Likes

Comments

Äntligen. Nu har finaste ponnysarna fått gå på sommarbete och de sprang som vinden. Pontus var med också, det var ju kul. Elsa kom med honom från Överkalix igår. De ska stanna över helgen och rida med oss, sen åker Elsa tillbaka på måndag men lämnar Pontus här en vecka för träning.

Idag red vi till sandtaget, jag på Olle, Elsa A på Pontus och Elsa D på Ville. Busiga men glada hästar. Bilderna från hagen kommer om ett tag, vi hörs!

Likes

Comments

Jag har helt enkelt inte orkat gå in här på ett bra tag. Det får vara min förklaring - även om den är dålig. Det kommer bli en alldeles för lång text som ingen orkar läsa om jag skriver allt som hänt här, så nu kommer det några bilder istället. Och i fortsättningen, skärpning.

Likes

Comments

Hejhej, det var ett tag sen. Kan börja med att säga att det blev Jokkmokk iallafall, åkte dit med Enya som hästskötare. Var ganska roligt och sådär men saknade finaste Olleprinsen som bara den. När jag kom hem på söndag red jag ut Ville, riktigt duktig var han. Har annars promenerat med Olle några gånger om dagen och myst med honom så mycket som möjligt. Har longerat honom några gånger och han har inte visat någonting sen i lördags.
I måndags provade jag rida honom, kanske 40 min. Red med hack för första gången på honom faktiskt, det funkade rätt bra. Han visade inte att han hade ont någonstans heller. Igår red jag också ut honom, fast mer ordentligt. Han kändes precis som vanligt, finaste killen. Idag var det hoppträning. Skulle prova vara med men inte hoppa så jättemycket. Dels för att han har varit halt och dels för att vi troligen ska till Piteå och tävla nu till helgen om han inte visar något. Det var första gången vi hoppade ute, och spöregn. Banan var riktigt lerig också. Varken jag eller Olle är särskilt förtjusta i regn om man säger så, men det var roligt annars och han var jättefin. Är jättenöjd med honom men inte lika nöjd med mig själv, jag tycker inte att jag red ordentligt. Men är nöjd iallafall eftersom Olle är bäst som vanligt. Vi hörs väl senare, hejdå!

Likes

Comments

Igår när jag red blev Ollepojken halt.. Ledde hem honom och spolade hans ben med kallt vatten. Han visade ingenting när vi kollade igen på kvällen. Imorse var han lite varm på höger fram.. Efter skolan kollade vi igen och då syntes först ingenting fören på små volter i höger varv då han haltade. Det blir alltså ingen tävling för oss. Han trampade troligen bara snett och jag får hoppas att det inte är något allvarligt men jag kommer absolut inte tävla eftersom det kan bli mycket värre om han hoppar. Han är dessutom viktigare än alla tävlingar i världen och jag vill bara att han ska bli bra. Har smort in hans ben med liniment och promenerat med honom. Han ska promeneras i iallafall några dagar nu så ser vi om det blir bättre. Ska följa med Enya som höstskötare till Jokkmokk istället, vi åker imorgon.

Likes

Comments

Har nu en nytvättad ponny och allt är packat. Ridturen idag var super och nu taggar vi tävling, imorgon åker vi.

Likes

Comments

..kvar tills vi åker. Idag var det hoppträning, men tyvärr inte ute iallafall eftersom det snöade och regnade så mycket igår. Men det gick iallafall bra och Olle var pigg, glad och gjorde precis vad jag bad honom. Någon liten ryttarmiss men han var jätteduktig. Han verkade inte ett dugg stel idag, det måste ha varit för att han fick vila helgen som han var stel i måndags. När jag kom hem kollade jag vad som behöver tvättas och så till Jokkmokk. Imorgon börjar jag packa, vi ska troligen rycka hans man och bada honom också. Vill verkligen tävla, längtar.

Likes

Comments

Det känns som att det har snöat och regnat hur länge som helst nu. Men snön har också försvunnit hur fort som helst, hur nu det har gått till? Så fort det har känts som att sommaren är på väg har det börjat snöa igen. Nu är jag less, jag vill ha sommar, det är faktiskt maj. Förra året släppte vi hästarna på sommarbete runt 2 juni, för se om det går i år igen. Men, iallafall. Nu går det att rida nästan överallt, som jag har längtat. Snön har försvunnit nog mycket nu, vi har hur många ridvägar som helst att välja på. Det är väl nästan det sämsta med vintern, det går inte att rida ut någonstans mer än kanske halva vintern på en ridväg som det blir genomslag på så småningom och halva vintern i odlingsbacken. Men nu är den tiden över, som jag har längtat. Idag har det regnat i stort sett hela dagen. Ärligt så hade jag faktiskt ingen lust att gå utanför dörren. Men, Olle behövde en uteritt. Så fort jag kom ut slutade det faktiskt regna, och det blev riktigt härligt istället. Red ut barbacka, och hoppade stocken ett par gånger för första gången sen i höstas. Nu känns det som att sommaren är på väg och jag hoppas att det blir så den här gången. Hur som helst tog jag det lite lugnt med honom idag och lät honom bara ha kul. Lät honom lyfta lite på benen i skogen och så. Försökte mjuka upp hans sidor eftersom han verkade stel på lektionen igår? Jag märkte då ingenting idag, hoppas att det inte var någonting.. Iallafall så hade vi bara kul, det behövde han. Till helgen är det tävling i Jokkmokk också, första utomhus. Imorgon ska vi få börja hoppa ute också, så det är ju bra. Annars var det väl allt jag hade att skriva om just nu, hoppas att det inte var allt för tråkigt att läsa så hörs vi.

Dagar som denna... Saknar.

Likes

Comments