Jag har ingen koll alls på vad det är för dagar, men idag såg jag att de va onsdag😅 det fick mig att inse hur fort veckorna går! Har ju nu för tiden jobb ständigt vilket är mycket kul, men vardagen liksom flyger förbi, men vad gör de när det snart är jul 😃🙌🏼

Karlstad
Som ni såg så var jag på besök i Karlstad förra veckan och hälsade på min syster och bebis. Det blev mycket julklappsshopping så kan inte berätta vad jag köpte! Men jag handlade även till mig själv, bland annat en ögoncream från favorit märket Rituals... Dom har väldigt många bra produkter och jag känner mig nöjd med serien jag testat innan, kan visa sedan lite vad jag har! Just dom säljer mest inom hudvård och skönhet!

Dagen
Just nu sitter jag och vilar mig framför tv, har jobbat nästan hela dagen och kommer även bli så imorgon. Ska bli skönt med en ledig helg framöver!
Har även börjat jobba på ett pepparkakshus idag men det ser inte alls bra ut, är så tråkigt med färdiga hus, mycket roligare att baka dom själv från start, men det får bli nästa år!
Nu väntas bonde söker fru sedan blir det att fixa de sista klapparna innan sängdax!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter vi och fikar på bergvik! Har handlat klart det mesta nu, uppdatering på vissa köp kmr sen, men andra får vara hemliga till den 24! 😉

Likes

Comments

Just nu sitter vi på Ikea och äter mat, blev lite kyckling (som vanligt) dom serverar även julbord men det faller mig inte i smaken. Ska fortsätta varuhuset runt och se vad man hittar, har lite grejer på inköpslistan! Senare bär det av på mer shopping och en tripp till frissan för Saras del!

Inköp
Har inte så mycket planerat vad jag ska handla under dessa dagar förutom julklapparna som fattas och lite saker här på Ikea! Annars behöver jag inte så mycket! Skulle vara intressant att testa någon ny foundation men vi får se om jag hittar något bra alternativ, vill ha något lätt som inte kladdar, alltid lika svårt!

Hörs

Likes

Comments

Tiden går fort, inte bloggat sedan några år tillbaka och inte så mycket då heller för den delen, men nu är jag här för att fördriva lite av eran tid!

Livet
Jag är 20år bosatt i min hemort, tog studenten i våras och har efter det jobbat lite smått som vikarie på lite olika ställen. Just nu har jag fått provanställning och hoppas på fortsättning efter det, jag trivs väldigt bra på mitt jobb och med mina kollegor! Jag har en fin och stor familj och en underbar pojkvän, jag blev även moster i juni, så otroligt roligt med en mysig liten bebe! Framtiden ser ljus ut! 🙌🏼

Karlstad
Har ganska mycket jobb nu för tiden så det känns extra roligt när man får lite tid utöver, just nu är jag ledig till fredag så jag passade på att åka på en minisemester till min syster och bebisen! Så skönt att få komma iväg såhär lite innan jul så man kan få klart alla klappar, råkar väl kanske bli lite väl många till mig själv... 👍😅

Nu är det godnatt, för imorgon nalkas shopping och bebismys!

Likes

Comments