VECKANS LISTA

Personligt, Åsikter, Tips

Veckans mående: Haha ja gud det har varit så himla olika så jag gör en liten kort recap:
Måndag & tisdag: Superglad, taggad på nyår, peppad och positiv på allt livet kastar i ansiktet på mig.
Onsdag: Trött efter en kväll med alkohol, nya möten & nya människor (en väldigt trevlig kväll), men ändå otroligt glad och riktigt exalterad på ett nytt år.
Torsdag: Stressad över pengar, jobb och över hur kroppen skulle må i helgen med allt skidåkande så mådde rätt B... bakisångesten kom på torsdagen kan man säga!
Fredag: Trött men ändå glad, hade lyckats åka lite skidor. Fick dock ont på kvällen vilket var sådär...
Lördag: Mådde ganska så jävla ruttet! Hade ont, var trött & hela kroppen mådde konstigt i både mage och huvud. Inte kul!
Söndag: Är taggad på att komma hem, men önskar jag hade kunnat åka mer skidor! Är trött men rätt glad ändå, som några av mina vänner sa när jag beklagade mig igår för att jag hade ont ”Förstår att det är tråkigt men fatta för ett halvår sedan hade du inte ens kunnat åka iväg”, och det är sant så är tacksam för den utvecklingen!

Veckans bästa:
Nyårsfirandet och allt mys vi haft under helgen i skidstugan med spelkvällar och häng i underställ!

Veckans tankeställare:
Jamen snälla rara läget i Australien??? Den globala uppvärmningen??? Miljökrisen hela jorden drabbas av??? Får lätt panik! Vill att alla politiker ska fatta allvaret och lägga upp planer, jag vill införa alla möjliga jävla skatter för bensin, bil & flyg för att minska på den förbrukningen, vill att alla privatpersoner ska försöka göra alla miljövänliga saker de kan som: återvinna, köpa second hand, konsumera mindre, inte använda plast, äta mindre kött osv.

Veckans tips:
När magen eller livmoder krånglar: yoga & grönt te! Det kan underlätta mensvärk, värk vid ägglossning, endometriosvärk, en orolig mage, en trög mage eller en uppblåst mage. Yoga får kroppen att slappna av, komma ner i varv och rörelserna kan starta magen och minska både gaser & även lindra obehag i magen som beror på stress. Yoga kan även lindra olika typer av värk i livmodern då musklerna slappnar av (livmodern är en muskeln och när den krampar som den gör vid tex. Mensvärk kan yoga lindra den muskelkrampen). Grönt te kan också lugna magen och både få igång magen samt lindra obehag som uppblåsthet och illamående.

Veckans träning:
Det har blivit både promenader, yoga & en del skidor denna vecka! Har sådan groooov träningsvärk idag från de åk jag gjort i helgen, skönt! Har inte hunnit yoga som vanligt denna helg utan har istället spenderat tid i backen eller i skogen i form av promenader. En vecka med mycket frisk luft & motion, och det känns skönt i hela kroppen!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så bra tips! Kram <3
nouw.com/linndossing
idagrundelius
idagrundelius,
Kul att de uppskattas! Kram fina ❤️
nouw.com/idagrundelius
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det som händer i Australien är så jäkla läskigt, känns som något ur en film!
nouw.com/celinelundqvists
idagrundelius
idagrundelius,
Det är helt fruktansvärt & hemskt!
nouw.com/idagrundelius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229