VECKANS LISTA

Tips, Åsikter, Personligt

Veckans mående: Det har pendlat otroligt mycket! Ska opereras imorgon så mycket tid i veckan har gått till att oroa mig och förbereda mig inför det... Men har haft riktigt fina och mysiga stunder också! Till exempel så gifte sig en av mina bonusbröder igår, det var himla vackert!

Veckans bästa: Förutom ett vackert bröllop igår så var jag, min ena bror och en av mina bästa vänner på bio i torsdags! Toy story 4- vi höjde medelåldern i salongen men guuud vad den var bra? Älskar Disney & pixar filmer och barnfilmer idag är så sjukt bra gjorda. Det som är kul med att gå på barnfilmer som det finns föregångare till, typ Toy story då, är ju att man såg de andra som liten och de var liksom ens barndomsfilmer, så är det kul att uppleva de som vuxen också. Jag menar, det kan ju inte bara vara jag som försökte smyga mig på mina leksaker som liten i ett försök att ertappa dem med att leva?

Veckans tankeställare: Prata när man är orolig. Här är man ju så olika med hur man funkar och jag har märkt att om jag är orolig så är det värsta jag kan göra att gå runt utan att säga det till någon eller prata om det. Får inte jag ur mig min oro så äter den upp mig. Även om jag pratar om det kan oron sitta kvar men den känns lättare att bära samt så får jag stöd av de jag pratar med och det känns skönt att inte vara själv i stressen.

Veckans tips: Organisera och rensa ut. Jag älskar att ha organiserat kaos hos mig. Jag gillar inte när det är sterilt rent överallt men jag vill ha koll på exakt allt och var det ligger. Hemma har jag till exempel en punkt på golvet där jag alltid lägger väskan, så vet jag att den är där. Det är så skönt att rensa ut allt man inte använder emellanåt och organisera allt man har på ett sätt som gör så man har koll på allt.

En aktivitet som passar rätt bra till hösten: Ny årstid, nya rutiner, nytt tänk!

Veckans träning: Jo men precis som med att jag behöver prata när jag är orolig så är även träning ett sätt för mig att tänka på annat. Den här veckan har det blivit en del yoga, promenader, cykling & även ett besök på ett utegym. De dagar jag inte har så ont passar jag på att träna lite tyngre & hårdare, och i och med att jag fått prova en ny smärtstillande medicin som fungerar rätt bra så lyckades jag komma ut till utegymmet och få till ett riktigt bra pass!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Hoppas att operationen går bra 😊nouw.com/emelieanderssoon
idagrundelius
idagrundelius,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh bröllop är ju svårslaget alltså! Men bio var för längesen jag var på och det kan vara himla mysigt <3 nouw.com/emmaengstrom
idagrundelius
idagrundelius,
Jaa det var så fint! Unna dig en biokväll snart tycker jag😉nouw.com/idagrundelius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229