TIPS FÖR BÄCKENBOTTEN

Tips, Personligt, Underlivet

Bäckenbotten är området runt underliv, tarmar & blåsa. Det består av massor av muskler som precis som alla andra muskler kan bli spända, belastade och trötta. Eftersom man kommer bäckenbotten via insidan kan det vara ganska svårt att veta hur man ska stretcha & spänna av de musklerna, än om man jämför med hur man kan stretcha en benmuskel som är öm.

bakingbabies.se- TIPS! Det är en grym sjukgymnast som tipsar om olika avslappningstekniker, stretchövningar & töjövningar för bäckenbotten. Jag fick prova töjningar i somras via en annan duktig sjukgymnast men då hade jag för oklart med behandlingarna att det skulle ge effekt.

Nu när jag har en mer fungerande behandling tänkte jag börja prova med töjningar igen i samband med stretchövningar för bäckenbotten då jag vet att min bäckenbotten är spänd av att livmodern gjort så ont senaste året. Smärta gör ju så man spänner sig, och det spänner sig ofta lokalt där smärtan sitter så det är ju inte konstigt om min bäcken är rätt sleten! Jag ville bara tipsa er andra om det här, det står massa bra info, finns bra instruktioner & massor av tips! Så kika in vetja- bakingbabies.se

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229