2019...2020

Personligt, Åsikter

Började nyårskvällen med mysig middag med trevligt sällskap! Helt vegansk mat vilket var både gott & något rätt nytt för mig- spännande!

Såhär såg jag ut, kvällen till äta! Glittrig klänning från H&M, svarta strumpbyxor (ni känner väl mest ja hallå vi ser det) & så en svart kappa med svarta pumps på det!

Kan säga att jag ”bara” tänkte dricka ett glas bubbel vid tolvslaget. Skrällens skräll: det höll icke! Har druckit en del trots att man på antidepressiva inte bör dricka alls eller mycket, men har haft koll & inte druckit starksprit så känner ’peppar peppar’ inget mer än ’vanlig’ berusning.

Kommer inte dricka så ofta eller mycket i och med medicinen då mycket alkohol & medicin sabbar levern- men det är skönt att veta att man kan göra det då och då utan värsta kaskadspyan eller däckningen: så kan man iallafall ha möjligheten till alkohol ibland! Och jag som gillar fest, utgång & goda drinkar ser det bara som plus ifall jag kan få leva lite som förr och kunna göra sådant jag gillar utan problem.

Efter middagen drog jag & Allan på fest. Allan drog senare vidare till några andra vänner till henne men jag stannade kvar, på en fest där jag inte kände någon haha. Hur vi kom in på en fest där vi inte kände någon? Jomen, tinder hörrni! Vi skulle egentligen på en annan fest som blåstes av, men jag matchade med en trevlig kille på tinder som jag skrivit med i några dagar och så bjöd han in oss på hans nyårsfest så dit drog vi!

Jag tycker det är kul med nya människor och känner inte att det är jobbigt att vara själv på en plats där jag inte känner någon, men när man inte klickar direkt med någon och en del är en aning sliriga så känns det lite stökigt bara! Men var ändå otroligt kul att prova! Det kördes beerpong vilket alltid är najs & alla var trevliga, men ibland klickar det helt enkelt bara inte! Oavsett så var det skoj att fått fixa mig, fått dricka alkohol, skrattat med vänner, träffat nya människor, haft mysig middag & fått köra beerpong! En bra nyårskväll, som fick avslutas med en skål med mina kära päron då jag de hämtade mig från festen lite innan tolvslaget då de andra skulle dra vidare men jag ville hem istället.

De största lärdomarna jag tar med mig från 2019:

- Jag klarar fucking av allt. Det ligger inte i min natur att ge upp så därför gör jag helt enkelt inte det!

- Jag är värd något oavsett mina bedrifter. Skitsamma om jag jobbar 50 timmar i veckan eller ligger en vecka i soffan med smärta: jag är alltid jag och jag är alltid värdefull.

- Chai latte är den perfekta mysdrickan.

- Kuratorer är till för att man ska prata med dem, så gör det! Underlättar så mycket ibland att få prata om sina tankar & bekymmer med utbildade och objektiva personer!

- Yoga och meditation är en räddare för en stressig kropp & själ.

- Mjölksyrabakterier är absolut värt att lägga till i sin kost då de boostar mage, tarm & slemhinnor.

- TENS är drömmen för endometriosvärk.

- Stå på mig! Det kommer alltid finnas de som ser ner på en och ifrågasätter en, både i maktpositioner och som medmänniskor. Men fuck dem, helt ärligt! Det är inte lätt men jag försöker verkligen strunta i dem, jag har rättigheter precis som alla andra och har lika rött att bli lyssnad på som alla andra!

- Det här året har varit mitt kämpigaste hittills. Psykiskt & fysiskt. Smärta, ångest, mer smärta och en stress samt oro som gäckat mig hela året. Jag har lärt mig massor om mig, min kropp, om endometrios och jag har lärt mig att jag fixar alla motgångar. Det tar tid, det är jobbigt, det suger och är bara bajs emellanåt: men jag fixar det!

Nu hoppas jag bara på en uppåtgående anda för det nya året! Önskar välmående, kärlek, lycka, framgång & fina stunder för både mig och för er.
💕PUSS PÅ ER, GOTT NYTT ÅR OCH VÄLKOMMEN 2020💕

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Gud vad det låter roligt!! Tycker också det är så bra att du tänker just på medicineringen och alkoholen, men ibland får man ju ändå!! STOR kram och gott nytt år <3nouw.com/emmaengstrom
idagrundelius
idagrundelius,
Jaa ibland får man ha lite skoj också!😍 Hoppas du har haft en skön ledighet under jul & nyår, stor kram till dig med och allt gott för dig 2020😍nouw.com/idagrundelius
Flisan
Flisan,
Härliga bilder 😃serietjejen.com
idagrundelius
idagrundelius,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229