Hej. Eller ska man skriva hej på sitt första inlägg i en blogg? Jag som påbörjat kanske 10 olika bloggar, men aldrig skrivit mer än ett få antal inlägg, har alltså ingen större koll över bloggvärlden som ni eventuellt kommer märka.

Hur som helst så har jag valt att testa igen. Förhoppningsvis kommer jag att tycka detta är ett kul sätt att samla minnen och bilder på.

För er som inte vet vem jag är, så är jag en 23årig tjej som är bosatt i lilla älskade hålan Eskilstuna. Jag delar tak med min pojkvän och våra små vovvar Sheela och Lilly. Har ganska nyligen gått ut med att vi i april kommer utsöka familjen, en liten pojke är beräknad 6:e april. Mer om det kommer ni se här på bloggen. Om dagarna spenderar jag mycket tid i salongen då jag är utbildad frisör och jobbar i Västerås. Mer om vem jag är och vad jag sysslar med lär väl träda fram med tiden.

Nu har jag legat här och funderat lite för länge på vad första inlägget egentligen ska handla om. Så det får faktiskt räcka. Måste foetätta att fix mig innan jag blir sen till en lunch på stan med min vän Lina. Ciao sålänge.


Likes

Comments