Följ mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag inte lagt ut ett inlägg på så länge så det var nog dags att uppdatera lite.
Kom hem från en 2 dagars trip till Göteborg igår. Första dagen gick vi på Liseberg och andra strosade vi runt i staden.
Här är grejerna jag köpt under resan

Likes

Comments

Jag tittar ganska mycket på youtube och vad jag tittar på varierar en hel del. Men under en ganska lång tid har jag prenumererat på Devious Demi's kanal. Hon är en vloggare som delar med sig om sitt liv som vegan. Man får ta del av matlagning, recept, tankar och åsikter osv.
Har inga planer på att bli vegan alls men tycker att det är väldigt intressant och peppar en till att vilja bli lite mer hälsosam.

Likes

Comments


Åker till Götlaborg den 27 juli! Ska bara vara där till dagen efter. Börjar med att vi åker tidigt på morgonen för att sedan dra till Liseberg och nästa dag blir det turistande tills vi åker hem på kvällen. <3

Likes

Comments

Föll pladask för den här dramatiska toppen inne på BikBok. Fyndade den för ca 120 & tror jag. Älskar plagg som är väldigt simpla i grunden men har något som gör att de sticker ut. Skandinaviskt och stilrent. Väldigt ögonfallande!

Likes

Comments

Sommarlovet är äntligen här!!! Eller det har varit sommarlov sedan i torsdags och till och med lite tidigare för mig då jag inte gick till skolan de sista dagarna för att de var så onödiga.
För övrig blir jag 17 idag. Ju äldre man blir desto mindre taggad blir man inför sin födelsedag. Nu längtar jag bara efter att fylla 18 så jag kan leva lite. 17 är så onödigt. Kan jag inte bara snabbspola 365 dagar?

Har dessvärre inga planer för sommaren. Varken sommarjobb eller en resa. Aja får läsa böcker, jobba på brännan, utforska Stockholm och hugga ved vid torpet i Värmland.
Hadee

Likes

Comments

Enda sedan jag såg Bruce Jenners intervju med Diane Sawyer har jag längtat efter att se "henne". Jag glädjs så mycket av Caitlyn Jenner! Och gud vad vacker hon är. Riktigt classy.

Likes

Comments

Psykiskt är jag helt klar med skolan. Orkar verkligen inte mer. Stressen kring hur mycket grönt min kursmatris kommer att innehålla är oändlig. Det är inte så att jag inte klarar av skolan för det gör men men herregud vad jag har kämpat. Från mina gamla inte-plugga-alls-vanor i grundskolan till att plugga all day all night är ett mirakel. Men nu räcker det. Jag har små stressat under hela skolåret och tom gråtit över skolan. Hur patetiskt?

Har 4 obligatoriska och 2 kompletteringar kvar att göra på de 15 dagarna jag har kvar på första året i gymnasiet. Hur sjukt är inte det!? Ska ta mig igenom de här 6 sista uppgifterna för kung och fosterland och när jag är klar ska jag äntligen få slappna av. Kolla Netflix

Likes

Comments