Header

Ny skolvecka, nya möjligheter - sa ingen någonsin. Drunknar för övrigt i skolarbete denna vecka, snart drar även nationella proven igång. Gjorde bort en redovisning i historia idag, om Iranska revolutionen 1979. Fick även tillbaka ett juridikprov idag där jag spikade ett A vilket var en riktigt skön känsla! Nu väntar två timmar matte och förhoppningsvis lite plugg efter det också. Ha det

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Myskväll stod på schemat igår kväll. Spenderade någon timme i stan innan vi begav oss till​ Josefine för att sjunga karaoke hela natten lång tills rösterna var allt för hesa. Spenderade även natten där vilket inte är någon ovanlighet. Gud vad jag gillar kvällar som dessa och denna tjej så klart!!

Likes

Comments

Nu är helgen äntligen här igen, lika stor lättnad varje gång! Gårdagen spenderades med bästis och Linus. Blev en sväng till Inpuls och resten av kvällen spenderades hemma hos Josefine där vi pratade om allt mellan himmel och jord. En skön fredag! Favoritmaten står på middagsschemat idag vilket alltid är en höjdare. Resten av dagen kommer jag att spendera med Josefine, sen får vi helt enkelt se vad vi hittar på.

Likes

Comments

Pågrund av lathet, olika sjukdomar samt noll träningsmotivation har träningen blivit bortprioriterad. Idag valde jag att ändra på det genom att knyta på mig löparskorna och kriga mig runt en runda som tar cirka 25 minuter att springa. Det gick tungt, vägarna var till 80% av rundan fulla med lera men ännu lever jag. Skönt att ha gjort bort det! Nu är planen att kolla igenom lite skolarbete, även se något avsnitt av Desperate Housewives. Vi hörs!

Likes

Comments

I fredags var jag och mina vänner väldigt trötta hela bunten så en myskväll hemma hos Sarah var vad kvällen hade att erbjuda. Kex, brieost, bär, smält choklad, nötter, Loka crush plus en riktig tjejfilm med tre härliga vänner, går det att bli bättre?

Likes

Comments

Har hunnit med så mycket det här lovet men man kan väl säga såhär, vad är ett lov utan festligheter? En av höjdpunkterna var helt klart en mysig hemmafest som ägde rum tidigare i veckan. Härliga vänner, härlig kväll! Liknande kvällar vill jag ha många av, det är en av anledningarna att jag längtar så fruktansvärt mycket till sommarlovet som närmar sig allt mer och mer.

Likes

Comments

Vilken härlig påsk jag fick! Påskhelgen spenderades i Kåbdalis med familj och många igenkända ansikten. Skoteråkning, två skiddagar, goda måltider och festligheter på det. Höjdpunkten var dock de tre åken jag fick i backen utan smärta i knät, det var första gången sedan 2012 jag kunde åka hela tre åk utan smärta och krämpor. Shit vilken härlig känsla!

Likes

Comments

Fy vad skönt det har varit med helg trots att jag endast varit i skolan måndag och tisdag förra veckan. Har haft en riktigt bra helg, fredagen bestod av en god middag med min pappa och inte så mycket mer eftersom högskoleprovet väntade dagen efter. På kvällen stod festligheter i Kalix på schemat eftersom Axel hade birthday-party. Var riktigt roligt att träffa både han och Emil när det händer allt för sällan. En sen hemkomst resulterar givetvis i extrem trötthet som söndagar brukar bestå av. Har försökt göra bort lite engelskaplugg ikväll vilket har gått mindre bra, tyvärr. Hörs när vi hörs!

två sämre snapchat bilder från lördagens festligheter​

Likes

Comments

Vilken härlig dag det har varit hittills! Idag vaknade jag verkligen upp på rätt sida så jag väckte Sarah med en fin sång, om det var uppskattat eller ej går att diskutera. Sedan tog vi en promenad med hunden innan vi lagade en god frukost vilket satt bra i magen.

Efter att Sarah åkt hem gick jag ner på isen och åkte en sträcka på fem kilometer med längdskidorna, riktigt härligt! Brukar klaga på att jag bor så långt borta från centrala Luleå men dagar som dessa är jag tacksam att jag har tjugo meter ner till isen där jag föredrar att vara när jag behöver tid för mig själv. Idag tänkte jag städa mitt rum och även kika igenom juridiken eftersom vi har prov på måndag, sen får vi se vad jag hittar på ikväll. Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Imorgon är det måndag, måndag för mig betyder mattemåndag och även ett historiaprov. Historia är verkligen ett ämne som jag anser vara en "pain in the ass" men just nu är vi inne på andra världskriget vilket faktiskt intresserar mig väldigt mycket. Eftersom vi hade en underbar samhällslärare på grundskolan minns jag garanterat 80% av det vi arbetar med just nu så plugget blev inte överdrivet kämpigt denna gång. Blivit förhörd på x antal instuderingsfrågor några gånger och nu kan jag det, en riktigt skön känsla när jag nio av tio gånger sista minuten-pluggar dagen innan.

Likes

Comments