Uppdaterade inte igår för jag va så trött men igår va en sjukt rolig dag.

Jag vaknade cirka 08:00 på morgonen men då låg jag och höll på med min telefon och kolla på Youtube osv, sen innan mamma skulle åka till jobbet så kom hon in och sa att det behövdes städas hon min kanin så då gick jag ut och städade.

Sen väntade jag bara på att lova och stella skulle komma.

klockan 09:59 Så plingade dom på dörren, då hade dom köpt frukost (se bilderna ) så det åt vi och kollade på Harry potter.

vi hade ju planerat att vi skulle kolla på Harry potter hela dagen men så blev det inte riktigt.

Vi kollade då på Harry potter fram tills att vi skulle börja göra lunch, det blev amerikanska pannkakor med sylt och grädde ( se bilderna )  när vi åt lunch började vi kolla på andra filmen som heter typ hemligheternas kammaren eller något sånt.

När vi ätit upp så bestämde vi oss för att gå ut och ta några höst bilder ( se min insta ), sen fick vi bråttom hem för lova och stella skulle hålla i någon träning.

Sen på kvällen så jobbade jag lite matte och gick och la mig typ Haha, aja just nu är klockan 07:03 och jag ska upp och göra mig iordning sen dra till skolan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

måndag 17-10-02

Idag har jag varit i skolan från klockan 08:30 till 15:50. När jag hade slutat skolan och skulle cykla hem så regnade det sjukt mycket så jag åkte med Felicia hem till henne tills det slutar regna, jag och Felicia snackade bara och sen runt 17:00 typ så hade det typ slutat regna så då åkte  jag hem.

När jag kommit hem så åt jag mat det vart spagetti och köttfärssås.
Sen hade vi träning från 18:30 till 20:00.
När jag kommit hem så duscha jag och sen hade pappa gjort fruktsallad (se bilderna) så de åt jag.

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon har vi studiedag och då kommer Stella och Lova.

Likes

Comments

Mitt första inlägg

Idag lördag har jag varit med Felicia, vi gick och köpte lite godis och läsk sen åkte vi ner och kollade på fotbollsmatcher. Framåt kvällen gick vi till en annan familj och åt mat det blev paj med sallad sen om man ville fick man ta kräftor. Till efterrätt blev det kladdkaka med glass.♡

Hoppas ni vill följa min blogg

Likes

Comments