Header

Det har hänt en hel del sen jag var inne här sist. Vi har nu både skrittat utan ledare och galopperat på lina i båda varven. Det har gått över förväntan! Lilleman börjar få lite kondition och energi, på både gott och ont.. När jag red sist var jag nära på ett få smaka på ridhusunderlaget. Men får se de från den possetiva sidan, jag har en pigg och glad pålle!


Räcerponny

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har vi äntligen kommit igång ordentligt med Lilleman. Det är så skönt att ha en häst som är så lugn och stabil för sina ynka 2 år i bagaget. Jag har nu kommit så långt att jag travat uppsuttet på lina en gång, och det endast efter att ha hängt tre gånger och skrittat uppsuttet en gång. Peppar peppar har han hittills inte gjort några större dumheter så förhoppningsvis fortsätter vi på samma väg!

Likes

Comments

Skäms nästan lite när jag tänker på hur många gånger jag lovat mig själv att börja blogga ordentligt och tröttnat redan efter någon vecka. Men nu börjar en ny och förhoppningsvis lång resa med mig första egna storhäst som äntligen vuxit till sig tillräckligt för att börja ridas in. Den 21 maj var jag och mamma nere nedanför Kalmar och hämtade min lilla pärla. Jag har inte ångrat mig en enda sekund. Jag är ytterst tveksam på att jag kunde ha hittat en vänligare personligare 2 åring, utan tvekan mina bäst spenderade pengar någonsin.

Mitt mål är att behålla honom så länge jag har möjlighet. Så denna gången är bloggen främst för min skull, för att kunna gå tillbaka och se hur vi utvecklas.


Från när jag för första gången longerade en väldigt pigg Lilleman på utebanan.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw