Helgen och idag

Hej på er! Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade sist. Så vad har hänt sedan sist då? Jo, i fredags gjorde jag inte så speciellt mycket efter att jag hade slutat, utan jag åkte bara hem och tog det lugnt en stund. Sedan gick jag på en promenad, och lite senare kring åtta gick jag till Emmy för att se idol med henne och hennes mamma. En rätt så lugn och mysig fredag helt enkelt.


Dagen efter, alltså lördag, hade jag planer hela dagen (vilket är ovanligt för att vara mig). Jag klev upp rätt så tidigt för att duscha, och närmare 10.30 kom mormor och Andreas hit och hämtade upp mig. De skulle nämligen på IKEA, och då tänkte jag att jag skulle passa på att hänga med då jag inte träffar dem så ofta. Nu var det ju inte så länge sedan som jag var i Arvidsjaur och träffade dem, men ändå. Vi gick i alla fall en sväng på IKEA innan vi sedan satte oss ned och åt lunch, och gissa en gång vart vi åt. Jo, på Sen Street Kitchen. Jag har helt ärligt ätit där typ 5 veckor i rad hahah. Men aja det är ju gott så varför inte. Efter att vi hade ätit klart skjutsade de hem mig, då jag nämligen skulle vara hundvakt ett tag. När klockan sedan närmade sig 16 drog jag till IKSU för att kolla lite innebandy, och direkt då matchen var slut åkte jag hem till Emmy för att äta middag med henne och hennes mamma vilket alltid är lika trevligt. Lite senare tog jag och Emmy bilen till hemmakväll för tt köpa godis, och resten av kvällen spenderades bara framför tv:n.


Idag har jag i alla fall gått skola som vanligt, och nu sitter jag för ovanlighetens skull och försöker plugga(?!?). Jag har nämligen svenskaprov imorgon vilket jag är liiiite stressad för. Jag vet typ inte hur jag ska plugga till det, vi ska liksom analysera en novell. Hur pluggar man till det?? Sedan har jag även GARB seminarie imorgon, vilket jag också är stressad över. Detta eftersom att jag inte alls känner mig nöjd med det jag har skrivit, men jag vet heller inte hur jag ska ändra det så att det blir bättre. Men men, förhoppningsvis överlever jag morgondagen ändå. Nu ska jag i alla fall ta en paus från pluggandet och kolla lite YouTube, och lite senare ikväll ska jag på IKSU med Izabelle.


Hoppas ni haft de bra de senaste dagarna!


KRAM

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Mysigt! Följ mig - följer tillbaka 😊nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229