Hej allihopa!

Torsdag idag och när jag har slutat skolan så tar jag faktiskt helg, så himla skönt. Har bara en lektion på fredagar men vi har en redovisning som jag och tjejerna ska göra på onsdag vilket betyder en ledig freeedag!

Idag står stylist på schemat i skolan, vi får välja mellan att göra en 80-tals sminkning eller 80-tals hår, ska bli lite spännande samtidigt som det är så skönt att vi bara har 2 årtal kvar innan vi kan börja med någonting annat. Vi har ju liksom stylat årtal i veckor nu, vi började på 10 talet och är på 80 nu så ni kan ju bara tänka er hehe.

Efter skolan ska jag förmodligen fixa mina naglar hemma hos Hanna om hon känner sig tillräckligt kry för det, sen blir det bara att åka hem och gymma idag med. Jag och Amanda var på gymmet igår och körde ett ben och rump pass, det känns idag kan jag säga, vi var helt slut igår när vi gick därifrån!

Måste bara få visa bilder från igår också, innan jag åkte hem följde jag med Hanna en sväng hem. Hittade en brun peruk hemma hos henne som jag självklart var tvungen att testa och ojjjj vad lik jag blev min storasyster. Varken jag eller Lovisa tycker att vi är lika varandra, vi får däremot höra att vi är lika väldigt ofta. Men igår var första gången jag tyckte vi blev lika. Peruken var i exakt samma hårfärg som min syster har, den var även vågig vilket min syster också alltid har, vågigt alltså!

Men tänker mig att jag slänger in lite bilder senare idag om jag fixat naglarna så ni får se dem också!


Kram Ida!Likes

Comments