Här kommer en liten utmaning som jag hittade på Elisas Blogg. Det handlar om att varje fredag svara på fem frågor och om du följer länken så kan du läsa hennes och andras svar! Det blir en liten community, kul!

1. Vad har det varit för mycket av i ditt liv på sistone?
2. På vilket sätt är du överansträngd?
3. Vad i ditt liv drar över på tiden?
4. Vad är droppen som får din bägare att rinna över?
5. Vad tar udden av det hela när det blir för mycket?

1.Vad har det varit för mycket av i ditt liv på sistone?
Tankar. Jag har haft så mycket tid att tänka nu när skolan är över och jag slängs in i en ny vardag. Tankar om hur min framtid ska se ut. ska jag resa? Ska jag studera? Ska jag börja spara till bil eller lägenhet? Men dessa tankar är antagligen vanliga hos oss som precis tagit studenten. Jag får bara hålla i och se vad det blir utav mig😉

2. På vilket sätt är du överansträngd?
Jag skulle inte säga att jag är överansträngd på något vis just nu. Vilket är väldigt skönt för jag var överansträngd i princip hela vintern.

3. Vad i ditt liv drar över på tiden?
Garderobsrensning. Jag har väldigt mycket onödigt i min garderob för tillfället och den skulle behöva en rejäl rensning. Det ser i princip ut som att det skett en jordbävning i min garderob, najs!

4. Vad är droppen som får din bägare att rinna över?
Skitsnack och fördomar. Jag blir riktigt irriterad när människor i min omgivning börjar snacka skit om deras "vänner" för enligt mig så bör man säga det till den personen man anser gjort fel, istället för att snacka om det till andra. Jag anser heller inte att man kan snacka skit om människor man inte känner. Känner man inte personen eller ens har träffat hen så har man inget att kommentera. Man ska aldrig hänga på någon som snackar skit utan alltid vara den bättre personen.

5. Vad tar udden av det hela när det blir för mycket?
Promenera. den friska luften och motionen får mig att rensa hjärnan och "börja om". Mår jag dåligt har jag svårt att prata om det i stunden. Hellre vänta någon timma så jag får lugnat ner mig.

Det var alla frågor för denna vecka! Vad tycker ni m konceptet? Jag diggar det faktiskt och tack Elisa för en grym idé!

Gillar

Kommentarer

Boklysten
,
Garderobsrensningen lyckades jag göra alldeles nyligen och det var inte en dag för tidigt. boklysten.blogspot.com/
Sara Pepparkaka
,
Garderobsrensning kom jag inte ens att tänka på, det har jag inte gjort på mycket länge. www.elisamatilda.se/fem-en-fredag-v-34-stop
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229