Dags att börja knyta ihop säcken

Japp, Idag är det den 23 december, 4 advent och dagen innan julafton. Denna månaden har gått så sinnessjukt snabbt som den brukar göra. Då det finns något att se fram emot och hela man blir påmind varje dag av vänner, sociala medier och till och med kassörskan på ens Ica😁 Jag tycker verkligen att det är så härligt, en gemenskap!

Älskling❤

Igår (22/12) åkte jag och Isak in till Jul på Liseberg på eftermiddagen. När vi kom dit så hade mörkret fallit (vilket det oftast gör runt 14 nu för tiden😝) och hela nöjesparken var vackert upplyst!
Vi gick runt, köpte varma och kanderade mandlar(dröm) och drack var sin varm choklad. Vi var där i cirka två timmar och bara det gav oss massa julkänsla!
Dock gick vi ivrigt runt och letade efter de obligatoriska tunnbrödsrullarna med smält smör, men hittade dem inte och waow va besvikna 😥 Istället fick det bli en veggokör med potätmos a la gatukök!

När vi befann oss hemma igen, var vi väldigt trötta och bara mös hela kvällen.

Idag (23/12) drog vi oss rejält i sängen och valde att ta tag i dagen klockan 13 :))) Då tog vi bilen och åkte till kungsmässan för lunch och den sista handlingen inför morgondagen! Ni vet, en sådan "dagen före dopparedagen"-syssla.!

Man ska aldrig underskatta dessa dagar med sin egna❤

Nu är klockan 20.00 och hela familjen sitter framför tv:n och uppesittarkvällen. Snart ska vi även ta tag i att klä årets julgran!

God Jul på er!
kramkram

Gillar

Kommentarer