Way out west baby

Hej fina fina ni! Nu är jag tillbaka efter att bloggen har ekat tom i en vecka och anledningen bakom bloggens blanka blad är helt enkelt way out west. Idag tänkte jag därför att NI skulle få följa med på en liten kort återblick vad som hände mellan alla artister. <3

Här är två bilder från ALVESTA som var vårat sista stopp på vägen mot Göteborg. Här satt vi och väntade från klockan 04:30 - 06:30 på en trapp utanför stationen. Innan dessa bilder blev tagna hade vi försökt skrapa ihop lite sömn på nattåget som vi åkte innan som också saknade AC. Det gick sådär 2h sömn fick vi. Tågresan dit var helt klart bland de sämre men vi har oss själva att skylla. Två byten, tre olika tåg, 17,5 h resa. Ett uttryck som präglade resan blev därför "Mår skit".

Väl framme i Göteborg begav vi oss till vårat hotell som för i övrigt var oväntat fint.✶ Där sov vi några timmar innan vi gjorde oss redo för way out west dag 1. Här ovan ser ni en bild från kön in till festivalområdet och två från dungen! Älskade att hänga i dungen, ta en cider och bara ta in den härliga festivalstämningen.

Har väldigt få bilder från dag 2 på way out west utan mer filmsnuttar från konserterna så här är två bilder från sista dagen istället. I lördags när bilderna är tagna regnade det mest hela dagen men det gjorde inte så mycket. Jag tog på mig dubbla "regnjackor" för att kunna hålla tygpåsen torr under regnponchon och ja regnet stoppade inte festivallyckan! Lördagen bestod av häng på Oatly där de serverade gratis glass haha, mysiga artister och som sagt REGN och en gnutta åskrädsla.

Får inte glömma lördagens höjdpunkt: LYKKE LI ✶

...

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk helg i Göteborg med Alva och Cajsa (och alla andra kompisar som befann sig i göteborg samtidigt) och idag är det FÖRSTA körlektionen som gäller. Är orimligt nervös men ska gå bra! Nu ska jag kila, ha det bäst puss!

Gillar

Kommentarer