Trötta tisdagen bjöd på lycka

Tisdagen har varit trött men lycklig. Sitter i mitt nystädade rum som vrå efter vrå blev omhändertaget igår. Det är en fin känsla att få sitta i ett nystädat rum. Det medför ett slags lugn för mig och då är jag ingen pedant när det kommer till sådant. ╰☆╮

Idag har jag varit på körskolan och själva körningen gick väldigt bra. Det var mer att rädslan av att försova mig som präglade min natt. Kändes som att jag inte gjorde något annat än att vakna och somna om. Så med det som energiförråd för dagen medförde dagens titel, trötta- tisdagen! Men som jag nämnde tidigare så var tisdagen inte enbart trött utan också LYCKLIG och det tror jag har mycket har att göra med att jag ständigt försöker påminna mig själv om saker jag är tacksam över.

OCH som med allt annat tror jag att just grejen med att känna tacksamhet för småsaker är något en tränar upp. Ju mer en tar sig tid för det som sker i stunden och aktivt väljer att tänka över vad en är tacksam för ju mer tror jag en kan börja känna TACKSAMHET på riktigt, utan att aktivt välja det.

...

( TIPS) Innan ni går och lägger er ikväll skriv upp tre saker ni är tacksamma över. ✰

Gillar

Kommentarer