Tillbaka till vardagen

Hej på er, nu är jag tillbaka från resan söderut sen några veckor tillbaka. Vardagen är i fullgång igen och jag har omfamnats av både ett nytt arbetslag och nya kidz på förskolan.

Vardagen har nog aldrig riktigt känts såhär fin förut, ångesten som präglade mitt liv väldigt mycket för några år sedan är nu bara tillfälliga sekvenser och nästan helt obefintlig. Det finns en sådan grundtrygghet nu som inte fanns då som jag är så tacksam för.

En väldigt stor förändring efter sommaren är att jag inte nu längre jobbar på två jobb, utan bara ett. I våras jobbade jag 113% allt som allt och hade därför även jobbhelger utöver heltiden på förskolan. Att jag numera bara jobbar på förskolan är något kroppen tackar mig för då jag inte längre känner att jag måste maxa mina lediga helger utan får tid för återhämtning.

I helgen hann jag unna mig två mysiga pannkaksfrukostar framför tv:n. Det var längesen sist nu men så värt den lilla extra ansträngningen. Det och ett förmiddagspass på gymmet och jag känner att min helg är i mål. Så med det sagt är jag superredo för en ny vecka på föris! Nu kör vi <3

Gillar

Kommentarer