📍Tavelsjö Isbana

Är det en friluftsmänniska man håller på att bli. Finns faktiskt få stunder som jag uppskattar så mycket som när man spenderar en dag utomhus med en kär vän. Den friska luften gör liksom något med en, kunde verkligen inte spenderat denna dag bättre.

Jag & Olivia åkte som jag nämnde i morse till Tavelsjö Isbana. Vi hann tveka en stund när vi såg att det skulle blåsa en del men nu i efterhand gjorde vi helt rätt i att åka dit. Vi bestämde oss för att ta de lite kortare varvet på 9 km och det blev väldigt lagomt & blåsten störde nästan ingenting alls vilket var skönt. Eller, ja kanske lite när vi vi fikade! La upp en video på min Snapchat där det ser ut som att vi sitter i en orkan men så farligt var det faktiskt inte.

Såhär kul är det jämnt med Olivia! Det skrattas konstant. Livet känns bara så enkelt och avslappnat med henne även tider som dessa då det händer mycket kring Corona.:-)

Varmchoklad och en god matsäck är ett måste när man är ute på isen. Vi valde faktiskt att stanna ganska tidigt under vår färd för en liten fikapaus. Det är svårt att vänta när man är medveten om det goda innehållet som man bär på i sin rygg.

Denna dag får absolut 10/10 i poäng! Nu ska jag nog tappa upp ett bad och sen mysa ned mig lite framför tuben. <3 Puss & hej!


Gillar

Kommentarer