Skaka igång den nya veckan

Måndag och ny vecka hörrni. ✰ Jag påbörjade morgonen med en låt av shaking som står som en utav de 5 punkterna jag och Bella (@isabelkensson) har bestämt oss för att göra varje dag en tag framöver för att ta ett steg närmare ett mer närvarande liv. Mer om det hittar ni gårdagens inlägg!

Det är en rätt olustig känsla att känna blodtillförseln som upplevs i benen när en kört shaking en stund. Det är få stunder jag reflekterar över/känner att blodet rörs runt i min kropp som det har gjort under de minuter jag kör shaking. Är verkligen inte insatt om vad som exakt händer med kroppen men det är en himlahärlig start på dagen och jag rekommenderar alla att testa det. Nog om det..

.. Här nedan ser ni ett utdrag ur min BRA - BOK! Där jag skriver tre saker jag har gjort bra under dagen, tre saker jag är tacksam över och tre saker som jag ser framemot kommande idag. Här är de tre punkterna jag ser framemot med idag.

Tre saker jag ser framemot idag är:

☼ Vara med min fina vän Alva efter min körlektion! Bara ha en fin stund tillsammans. Käka middag, prata, umgås. <3

☼ Känna att jag ännu en gång tar tag i körkortet genom att åka till trafikskolan. Processen må kännas jobbig men varje övningstillfällen är ett STEG mot den frihet som körkortet kommer att ge mig.

☼ Få träffa Alexander igen efter två nätter ifrån varandra.

Nu ska jag se till att jag får i mig en bra lunch. Kanske ta en kopp te och läsa en stund och sen bege mig till stan för dagens planer. ☼ Ha en fin måndag, så hörs vi!

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
underbart inlägg!
nouw.com/amandaparkkinen
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,