Semestern är (typ) slut

Hej från en semestertjej som imorgon återgår till verkligheten (eller ja i tre dagar åtminstone). Kompisen min gifter sig till helgen i Malmö, så dit ska jag - så peppad. ☼ Lär ju gråta som en bebis när jag ser de vid altaret men det är sånt man gör när något är fint, visst?

Okej, men på tal om att semestern typ är slut, det känns la sådär. Nu släpper vi alla fasader vänner men alltså jag hade så höga förväntningar på den här sommaren. Rekordsommaren vart var du när jag behövde dig? Fick till några riktigt bra båtturer iallafall med familjen så någonstans kanske jag inte får klaga. Vi släpper det istället, kommer fler somrar. :’)

Familjen <3 Fasiken någonstans är det ju ändå dem som har gjort denna sommaren till det bättre. Blivit rätt mycket häng tillsammans vilket jag verkligen uppskattat, som här när vi lunchade i Tavelsjö i veckan. Jag och syrran beställde in pannkaka och blev kallade barn av servitrisen också. Har inte bestämt än om det kändes bra eller dåligt.

Om det är något som jag har fått som jag önskat den här sommaren är det mängden träning. Har fått träna massor och på tider då gymmet i princip stått tomt. Träningen har blivit så viktig för mig och mitt mående det senaste året och har vart en ren och skär lyx i sommar att kunna träna när man vill.<3

Lika mycket träning som det vart i sommar, lika mycket socker har det varit i alla dess former om inte mer. PRECIS som det får vara. Verkligen lyxat till det till max. Jag ber nu till alla gudar att slippa tandtrollen, tycker inte jag förtjänat dem.

Vi ses på andra sidan semesterbubblan hörrni, eller kanske påväg till Malmö. Ni lär märka, puss!

Gillar

Kommentarer