Nämen hallå där

Hej! Nu var det en himla stund sen jag tittade in här sist och skrev något överhuvudtaget. Från och med nu ska bloggen bara få stå här som en öppen bok, som jag kan komma in och skriva en rad eller två när och om jag får lust. Har insett att det är när jag får skriva text till musik som det känns på riktigt och att det är där jag borde lägga mitt lilla extra krut istället. Någonstans är det väl där mitt nyårsmål har landat till slut också att jag ska våga dela med mig mer utav min musik. Folk säger ju att det är lättare att nå sina drömmar om en pratar om dem - har inte bestämt mig för vad jag ska tro om det än. Men en sak vet jag att denna lill-fegis skulle må bra av att dela med sig utav sina textrader och trudelutter lite oftare.

Lite tankar om det gångna; Min höst var som vanligt (enligt tradition) piss! Det har varit lite fritt-fall över den. Men sen vände det, vilket alltid är tacksamt! Blev som bekräftat på ett fint sätt när Linnea Henriksson och Tove Styrke fyllde mina lurar en vinternatt med textraden "Det är som man faller och aldrig landar men sen så landar man ändå utan att märka något". Det är så märkligt och fint på ett sätt att ibland lagas en utan att fysiskt behöva göra det bit för bit. Vissa saker löser liksom kroppen och vardagen av sig självt. Sen ska jag ge mig själv en liten klapp på axeln också - är ju en kämpe ibland! Men också - trots en pisshöst har jag lyckas skriva en del låtar som jag verkligen är nöjd med och känner är genuina. (övar på att öppet säga att jag är nöjd över musik jag gjort haha... progress) Så tack pisshöst, du kom med bra saker också! <333

Orkar inte resumera mer av året - är det ens mänskligt att komma ihåg vad som hänt under ett år! Ibland smälter ju åren ihop också - krångligt dedär! Men överlag har mitt tvåtusenarton varit superbra. Och jag tror verkligen att tvåtusennitton kommer bli desamma om inte ännu bättre. Hihi är ju pepp alltså! Vill ju bara gosa ned mig i tanken av allt fint jag har i mitt liv, är ju faktiskt himla lyxigt dehär med fina människor i livet. Har ju en himla tur alltså. Och i år tar jag studenten iiiii!!!! Nämen känner mig påriktigt lycklig på livet. Är bara så himla bra på att vara ofiltrerad och då kan det lätt bli mycket grått som får synas. Men allt ska få plats! Även min extremt dåliga grammatik här på bloggisen.

Nä hörrni, fint ändå, då har jag sagt hej till er i år också. Vill ni eventuellt se när musik kommer upp så följ mej på instagram hihi! Heter emelie_svensson_ där! Och läs min fina vän @wilsoon blogg om ni vill ta del av vad jag har för härligt att läsa om veckorna!

Ta hand om er kompisar!

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
Puss på dig!<3
nouw.com/wilsoon
Julia Blomgren,