Några glimtar från helgen

Hej på er! ☼ Känner mig lite måndagstrött idag, kan liksom inte rå för att jag blir så pigg av att det är så ljust in i natten nuförtiden. Hade en jättefin helg iallafall, väldigt, väldigt go.

I fredags efter middagen åkte jag hem till Emma för att dricka lite rosé med tjejerna i solen. Vi skrattade lite för oss själva när vi kånkade ut både stolar & bord för att kunna carpa den sista soltimmen.

Haha ja ni ser ju, vi satt verkligen på vägen utanför Emma. Men har solen gått ned på baksidan får en lösa det på annat vis, så tänkte vi iallafall.

Här är en bild på efterrätten vi åt i lördags när vi hade Rönnbäcks på besök som föriövrigt var så god. Var fint att få tid med familjen & våra kära familjevänner. Förutom att äta gott hann vi med en liten trekamp, åh vad det känns sommaren är här.

Söndagen blev också sådär härligt solig vilket resulterade i en lunch på sjöbris med Olivia. Hann även förbi lite butiker så slank med några härliga sommarplagg hihi!

Sist men inte minst! Återigen en skön sommarkväll på gröthällan och denna gång med både Alva och Olivia härifrån byn. <3 Inget man skämtar bort.

Gillar

Kommentarer