Mvh en hormonell trettonåring

Har haft en sån där "härlig" mensvecka sen sist vi hördes vid, skulle lite kortfattat kunna beskriva min sinnesstämning som att jag vore överkörd av ett riktigt tungt och jävligt fordon. Det är precis som att mitt vanliga jag blivit ersatt av en hormonell trettonåring i sin första fas av puberteten, men med den lilla detaljen att det bara är under en tidsbegränsad period på sju dar. :-) Tackar gudarna för det säger jag bara!

Fick i varje fall vila ut ordentligt i helgen vilket har varit så himla välbehövligt. Bara den lilla detaljen att jag hade både fredag- och lördagkväll helt fri från planer har varit så skönt. Det lilla jag tog mig för i helgen var att luncha med Olivia i lördags för att sedan göra ett kortare axelpass på gymmet tillsammans. Jo! Jag inhandla även lite garn, för nu är det äntligen dags för mig att börja sticka lite igen. Jag ljuger faktiskt inte när jag säger att det har kliat lite i fingrarna efter att jag stickade ett par vantar förra hösten.

Här ser ni garnet som jag inhandlade. Min optimistiska plan är att det ska bli till en rosa liten väst som jag kan slänga på en vit skjorta i höst till ett par ljusa jeans! Om inte annat en fin färg att bära i vår haha. Jag är i alla fall hur redo som helst att sätta klorna i detta lilla projekt.

Imorgon är det bara några dagar kvar tills jag är påväg ner till Emma för en helg i storstan. Går allt som planerat är jag hos henne från torsdagskväll - till söndagskväll och bara laddar massa energi, längtar så.

Gillar

Kommentarer