Jag är tacksam

Nä hörrni, det må finnas dagar just nu där allt bara går trögare än vanligt men känslan när jag för andra gången i rad kommer hem efter att ha övningskört med pappa och känner att jag har tagit ett STEG framåt är en sådan känsla. Det må vara små steg men jag känner verkligen för första gången att det här körkortet är MÖJLIGT för mig att fixa, såå skönt!

Annars så har dagen varit väldigt blandad i just känslor! När dessa bilder här ovan togs var väl moodet inte dagens bästa. Jag kände mig risig, trött och hungrig kände mig inte alls sådär fräsig och härlig så jag kunde leverera happy clappy bilder. Vill dock tillägga att jag haft en väldigt bra dag trots allt och jag kände verkligen TACKSAMHET när jag traskade in i skolan idag första gången som en årskurs trea.

✩ Jag har möjlighet att gå en utbildning om något jag verkligen älskar.

✩Jag får spendera dagarna med massor utav härliga människor inte bara i min egen klass utan också vänner från andra linjer som sprider glädje i korridorerna.

✩ Sist men inte minst den rackarns lyxen att få lunch serverad i skolan. Idag var det till och med tacos! Vardagsglädjen nådde en ny nivå haha!

Nu ska jag duscha och efter det ska jag njuta av den här torsdagskvällen. Vill verkligen ge den här kvällen den omsorg den förtjänar med en massa härligt gos framför tv:n själv eller med familjen. <3

Gillar

Kommentarer