I luckorna av en jobbhelg

Då var jag halvvägs in i min 12-dagars(nonstop)arbetsvecka aka två förskoleveckor med en jobbhelg på Ica däremellan. Hur det känns just nu? Rätt bra faktiskt!

För att jag har insett om jag får tid till att låtsas som att jag är ledig i luckorna av jobbhelgen såsom att åka och träna, hänga lite i solen så fylls kroppen med lite *ledighetsenergi* & vips så känns det som man typ har lite helg ändå! Så idag var jag på gymmet klockan 10 & tränade med Emma för att sedan bege mig till..

..kusinerna för att gratta lillkussen som fyller 13! Eller ja som numera inte är så liten längre. Vi firade henne utomhus i solen, hur härligt som helst. Mormor och morfar kom även förbi, inte sett den på flera månader. Men det var ordnat så det fick ett eget bord med egen mat kanske 12 meter ifrån oss andra. En vill ju va på säkra sidan. <3

Födelsedagsbarnet är inte dålig på baka heller. Denna goa kaka & en kopp kaffe i solen var dunder.

Hann sitta & njuta vid det här bordet i två timmar innan det var dags att åka hem & ladda om för jobbkväll på Ica! Skönt att börja 16 ibland. Nu har kvällen på Ica nått sitt slut & jag ska krypa upp i soffan med lite gott. Varit en otroligt bra dag både innan & under jobbet, sånt man älskar! Sov sött hörrni. :)

Gillar

Kommentarer