Helgen gick för fort

Helgen bara flög iväg, håller ni med? Den liksom bara poff* borta*

Är ni också som jag och har svårt att bestämma er för vad ni ska köpa för snacks, jag tycker helt enkelt att det finns för mycket gott & vill gärna inte utesluta något. Så såhär slutade det med att jag och Olivias fredagsmys såg ut haha. Var dock så gott!

Även fast det inte vart superbra väder i helgen förutom i lördags där en stund så har jag vart ute rätt mycket. Idag visade Olivia tex mig en helt ny plats i vår lilla by som jag inte vart på. Sjukt egentligen då jag bott här i 20 år och så stort är det inte här. Vi åkte även en sväng med bilen och käkade lite mat varav vi hittade sommarens bästa picknickplats, den ni!

Var även en liten gullig fyr vid platsen som Olivia visade mig (som fortfarande är så sjukt att jag aldrig besökt?!) Vill även poängtera hur bra jag var klädd för vår utevistelse...(*skämskudde) Men okej hur gör man när man inte kan gå på krogen längre, någon gång måste ju dessa kläder få åka fram:-)

Och som vanligt tenderar jag att trycka in så mycket som möjligt när en ledig helg ges & så har det vart även denna helg. Så nu väntas en otroligt lugn söndagkväll för att ladda upp batterierna ordentligt.

Gillar

Kommentarer