Här är de - bilderna från bröllopet

Dimman hade lagt sig som ett täcke över Umeå när jag åkte in för att göra lite ärenden på stan i måndags. Ett av mina ärenden var att lämna in min engångskamera och som jag har längtat efter att få se bilderna som jag tagit.

Vill ni se?

Bilderna jag såg mest framemot att få se var ju givetvis de jag tog när jag var på kompisens bröllop i Skåne i somras. Här står han alltså, min vän som numera också är gift. Vet med mig att jag påbörjade ett inlägg om bröllopet i somras men var som att det var för färskt för att dokumentera då. Det var i vilket fall så så fint att få dela denna dagen med dem. Titta bara.

Japp, på den absolut finaste bilden råka jag hålla för fingret. Bra rackarns jobb där Hobbyfotografen AB. Täckte som tur var inte hela brudparet det vill säga ni kan fortfarande se vad jag såg, tårögd var ordet minsann!

Efter bröllopet tog vi några dagar i Skåne för att leta upp lite guldkorn. Miriam på en strand i Österlen. Idyllisk.

Även två solkyssta pojkar på samma strand. Hampus och Andreas!

Och här var familjen samlad. För det var lite så det kändes efter nästan två veckor med varandra. En helt ny konstellation sa liksom bara klick under den här resan - fantastiskt egentligen hur enkelt det kan vara.

Ett litet stopp vi gjorde påväg hem från stranden vi var på i Österlen, gose-gänget!

Vi lämnade så småningom Skåne och begav oss vidare till Västkusten. En av höjdpunkterna där var definitivt detta klipphäng. Gitarren var med, badkläderna var på och vinboxen låg på kylning i kylboxen. Livet hörrni!

Slutligen en middag dokumenterad i huset vi bodde i på Västkusten.

Får inte nog av dessa framkallningar, pirrar nästan lite i kroppen när jag tänker på dessa fina minnen från i somras. Nu hänger de iallafall äntligen på min vägg här hemma, känns fint! Och fler finns det. Några från inte allt för längesen. Kanske till och med någon från förra helgen.

Vill ni ha en del två?

Gillar