Hälsningar från storstan

Tjenamoss gänget! I helgen har jag varit på vift i storstan och hängt med min bästis (@emmamoren ) som numera är bosatt i en vila i Spånga med hennes pojkvän och en gemensam kompis till oss. Det har vart rå-om-bästis-häng för hela slanten i helgen och det har verkligen känts så behövligt efter två dimmiga och regniga veckor hemma i Umeå. Så tänkte nu att ni ska få hänga med på lite av det jag haft för mig.

Ett buffébord av gotteheter: När jag kom till Emma och gänget i fredags möttes jag av detta härliga bord. GW:s röda var upphällt i glasen och allt var upplagt för en superkväll!! Hade dessvärre oturen att få världens magknip efter flygresan så kunde inte riktigt njuta till fullo men ska inte klaga då det som tur var gick över under natten.

Frukost på stan och Mall of Scandinavia: fredagförmiddagen begav jag och Emma oss till Sankt Eriksplan för att äta en god frukost tillsammans. Åt en jättegod crossiant med salami, lärde mig äta kaviar på ägg och hann catcha upp en hel del med vännen min. Därefter åkte vi vidare till Mall of Scandinavia och kikade i lite butiker. Hittade en fin stickad tröja som fick följa med hem.

God mat och gott att dricka: Olivia kom ner till oss under fredagkvällen och vi tog oss ut till en Italiensk resturang och åt varsin god pasta. Vi gick sedan vidare till ett annat ställe och drack lite drinkar och pratade om högt och lågt. En riktig dunderkväll med två av mina favorit personer helt enkelt! :)

Och mycket mer än så av helgen blev inte dokumenterat just för att fokuset låg på att just njuta av helgen. :)

Nu väntas en ny vecka här hemma i Umeå och det ser äntligen ut som att de regniga veckorna ha nått sitt slut, hoppas jag iallafall, om jag nu inte jinxade allt för mycket. Hoppas ni får en bra start på denna vecka! Puss.

Gillar

Kommentarer