Från balkongen ☼

”Ska vi inte sitta på balkongen då?” säger Olivia när vi kånkat upp de nygräddade bananpannkakorna upp till mitt lilla kryp in. Glömmer väldigt ofta att jag har en balkong på mitt rum, vilket är väldigt dumt egentligen. Så på några minuter hade vi flyttat mitt lilla soffbord från Ikea ut genom balkongdörren och vips!!

Allt blev faktiskt så mysigt! Det var lite småkyligt men med en filt runt kroppen blev det verkligen en morgon av klass. En sak jag och Olivia pratade om när vi satt där och åt är hur sådana här småsaker kan göra en morgon så mycket bättre. Allt som krävs är lite mer ansträngning.

I den mån jag kan brukar jag försöka laga iallafall en lite godare frukost på helgen. Frukost är ju mitt favoritmål på dagen och nu när jag inte längre känner att jag kan boka in en hotellfrukost någon gång ibland får man istället lyxa till det här hemma. Inget mig emot egentligen med enkla medel så är du ju hemma.

Nu har denna fina kompanjonen åkt iväg för att fixa sin fripp. Ska va ärlig & säga att jag är en gnutta avis då jag själv måste boka en egen tid omgående.. Mitt hår ser ut som ett litet fågelbo haha.

Ska på dryga timmen luncha utomhus någonstans med min kära vän Ludvig. Var på tok för längesen vi sågs, blir mysigt.

Gillar

Kommentarer