Första åket för i år

Tjolahopp tjolahej kompisar! En mycket nöjd och glad tjej knapprar på tangenterna idag. Kunde liksom inte låta bli att titta in här och skriva ner min goda helg här på bloggen, hur ska jag annars komma ihåg! Dagböcker har liksom aldrig funkat för mig så bloggen fick det bli. Som sagt har haft världens härligaste helg hihi, var länge sen jag kände att jag verkligen tog vara på helgen till fullo!

Helgen började med att jag tog bilen till Emma i fredags för att ha tjejkväll med ett gäng goa tjejer vilket verkligen var hur mysigt som helst förutom att väglaget dit var fruktansvärt var liksom som att åka puckelpist. I vilket fall som helst så sov jag över där då jag och Emma och några andra skulle upp tidigt nästa dag för att ..... ÅKA SLALOM!! Var första åket för i vinter och jag känner mest HALLÅ varför utnyttjar en aldrig charmen av vintern för! Är ju hur härligt som helst och bara glida ner för backarna, dricka varmchoklad och bara frysa tårna av sig.. Det sistnämnda hade en väl hoppats på att slippa men det tidigare nämnda vägde helt klart upp det.

Väl hemma efter en hel dag i slalombacken, gosade jag mig bara ner i sängen och finurlade lite vid pianot för att sedan ta en tidig kväll för att åka till skolan imorse. Haha, ni hörde rätt? Skola på en söndag! Dock bara mellan nio och tio för mig! Hela söndagsskola grejen grundar sig i att vi har slutprojekt om två veckor i form av en konsert så egentligen bara roligheter. Hann även med mitt första danspass på IKSU idag, var så himla roligt! Och svårt! Fy va snabbt det gick haha men gillar att utmana mig själv.

Ja där var min helg! Nu ska jag bädda ner mig i sängen. Puss och kram på er!Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Fick verkligen en så glad känsla av att läsa det här ska du veta! Åhh slalom är ju såå kul verkligen, måste se till att det blir av i vinter (även om jag inte alls gillar kyla och snö haha)! KRAM på dig <3
nouw.com/emmaengstrom