Följ med i instaflödet

Bloggen må ha stått tomt i ett års tid men det har inte min instagram. Så vad sägs om att dyka ned lite i mitt instaflöde denna tisdag? Nu kör vi, är ni med mig?

Den här bilden är tagen några timmar innan jag skulle ta tåget till Norrfällsviken med Bella i somras. Hade just fixat håret och dragit på mig min då nya linneskjorta. Verkligen ett plagg som jag både älskat och hatat. Superfin och sval på sommaren men också väldigt lätt skrövlig och svår att stryka..

Nästa inlägg är tagen i Emmas stuga i Norrmjöle. Ni kan ju skymta hur fint det är i Emmas lilla kryp in där och sämre blev det inte när vi adderade en kopp kaffe och supergoa muffins. Absolut ett ställe jag vill besöka nu i sommar igen. <3

Vi spolar tillbaka tiden lite till förra årets brännbollsyra. Fasiken det ser lite mörkt ut för årets festival men, men! Vi får njuta av de gamla minnerna ett tag. Här är jag och Emma när vi njuter av musik från stora scenen från ett bord på 18+ området.

Jag hann enbart bada en gång i havet förra sommaren. En endaste gång? En kombination av dåligt väder, mycket jobb och dåliga prioriteringar. Mitt enda dopp skedde iallafall i en jättevacker solnedgång om det på något sätt skulle överväga.

Sen blev det en stockholmsresa med tjejerna under sommaren också. Det kanske inte riktigt blev den resan vi tänkt oss men denna frukost var definitivt en höjdpunkt. Så, så gott och så, så mysigt!!

Det där var bara en bråkdel av allt som finns att hitta, kanske får bli en del två någon dag.

Min instagram: @emelie_svensson_

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Wow vilka bilder, så fint när det är så ljust! Härligt <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,
Men, gullig du är<3 Tack!!
nouw.com/idaemeliesvensson