Ett sånt där kallat mellanläge

Hej vänner! Det känns som jag genomgår så mycket utav ett mellanläge i mitt liv just nu där jag känner att jag inte riktigt tar mig någonstans. Tampas mellan känslan av att sitta fast på ett och samma ställe samtidigt som jag inte vill forsera fram något förhastat. Kan du snälla prata klarspråk!.. Jovisst, såhär - tjejen letar b.la en läggis! Den tjejen är jag och hon har också en aningens bristande tålamod som gör att hon vill att saker ska ske nu, nu, nu.

Någonstans landar jag ändå ödmjukt i att det är såhär det ska kännas innan saker och ting faller på plats och att det heller inte behöver vara något dåligt att hamna i sånna här såkallade mellanlägen. Sen om det får kallas ett mellanläge vet jag inte - egentligen beskriver det ju bara min känsla just nu.

Jag tror bara att jag bara behöver släppa taget lite ibland, våga lite mer och kanske får jag prova mina vingar någon gång inom inte allt för snar framtid, det får tiden utvisa.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag förstår din känsla och jag tänker att det ibland är bra att låta saker få ta tid och ibland är det bra att våga chansa. Och ibland är det svårt att veta vad som är rätt i stunden <3

nouw.com/agnesmathilda