Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_Instagram emelie_svensson_

Ett digitalt vykort från söder

*koncept total-snott från vännen: @wilsoon *

Hej vänner, hur har ni det?

Är ni på vift, mitt uppe i arbetsruset eller snart i takt med studierna igen? Själv sitter jag i en bil påväg hem efter en vecka söderut. Häng med så får ni se vad jag har haft för mig.

Sist vi hördes vid var jag och vännerna i Skåne, vi hade spenderat en dag på den fantastiska stranden i Österlen och njöt av de skånska miljöerna. Dagen därpå for vi till ytterligare en strand i Skanör (typ i svergies sydspets, fränt?!) innan vi begav oss vidare mot Varberg trakterna.

Väl framme vid huset vi skulle spendera resten av dagarna möttes jag av ett litet bakslag. Det var något speciellt i att anlända till ett främmande hus mitt i natten som man lånat av någon annan, en liten hemlängtan sipprade fram kan man säga haha. Allt släppte dock som förväntat när man vakna upp i huset i dagljus. Känner ni igen er?

Första dagen spenderade vi i Göteborg efter en gode bra sovmorgon i huset. En god middag med hela gänget och sen ett glas på den här fina uteservering satte prägel på kvällen. Får inte glömma jag och Emmas voi tur genom stan, säger inge mer haha.

Dagen efter for vi till en badplats på Getterön där vi carpade sol för glatta livet!! Åt även min första och kanske sista mjukglass för i år - ibland får man offra sig för glassandets skull trots laktosmagen.

Samma dag på kvällen lagade vi tacos tillsammans och åt det utanför huset vårat. Gick en liten promenad i trakterna och spelade sällskapsspel.

Sist ut från resan en bild från sista dagen vi hade innan vi lämnade huset utanför Varberg. Här har vi tagit oss ut till ett ställe med massa skogsleder där vi var och promenerade. En sak jag verkligen har uppskattat med den här resan är att vi fått se så många olika typer av miljöer, en har verkligen fått se tjusningen av den svenska naturen.

Nu ska jag fortsätta mata mil i bil tills jag är hemma i umeå igen!

Med vänliga hälsningar,

Emelie

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
Så mysigt att läsa, Emelie! Glad jag blev av det här inlägget.❤️
nouw.com/wilsoon