Ett år senare

Vet inte vart jag ska börja, ett år har gått sen sist och man skulle kunna säga att mitt liv har tagit en hel vändning. I och med att jag numera inte pluggar så spenderar jag mina dagar på en förskola. Trivs superbra med jobbet och min nya vardag som följt därmed. Tänkte inte surra allt för mycket om det i detta inlägg utan istället hoppa direkt in i vad jag sysslat med i helgen och lite på senaste. För låt oss vara ärliga det är på tok för svårt att resumera ett helt år, så vi skippar det haha..

Jag har haft turen att spendera hela helgen med tjejkompisarna vilket har vart så behövligt i denna hysteri som lyder i samhället just nu. Bara få koppla ifrån en stund, skratta och bara få va en del av nuet ett tag. Det behövs ibland tror jag, kanske allra helst nu när många går runt och är oroade.

I och med min nya vardag utan plugg på eftermiddagar och helger har jag även fått mer tid till saker jag tycker är kul! Haft många härliga kvällar med semlor och tända ljus med både kompisar och familj. Var även och grillade korv med Alva härom månaden vilket var supergosigt verkligen. Fasiken är ju ingen friluftsmänniska egentligen men har insett att tiden man får vara ute med jobbet varje dag gör så mycket för ens energi och mående därför har utevistelse blivit en viktig del av mina helger också.

Har även fått en liten dille på hotellfrukostar! Tycker det slår en lunch eller middag ute alla dagar i veckan. Detta har resulterat i en del goa frukostar de senaste månaderna vilket är en sån där vardagslyx som bara har vart så härlig att kunna unna sig. Har även unnat mig själv massa härliga endorfiner i och med att jag hittat ett intresse för träning. Det tackar jag för!

Där tänker jag att jag sätter punkt för idag. Ljusen är tända här hemma och snart väntar en aningens försenad söndags semla. Ni hörde rätt, världens bästa tradition. Ta hand om er, vi hörs kanske inom en snar framtid.

Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
Saknar dig!!<3
nouw.com/wilsoon
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,
Saknar dig med vännen!! <33
nouw.com/idaemeliesvensson