En rosa måndag

Vaknade upp till en helt magisk himmel igår som gick i en sådan rosa nyans att det kändes som att molnen hade gått och blivit sockervadd över natten. Jag kan verkligen bli lycklig av småsaker och det här är en sådan sak. Att få traska till bussen omsluten av ett rosa fluff var definitivt en bra start för den nya veckan. ✩

Måndagen fortsatte att leverera, mot eftermiddagen kom Alexander och gjorde mig sällskap. Vi bestämde oss för att ta en spontanare till biografen för att se "A star is born" och det var verkligen hur mysigt som helst. Filmen var riktigt bra och var en film som föll oss båda i smaken vilket var jätteroligt. Hela soundtracket från filmen ligger även ute på spotify då Lady Gaga är en av huvudpersonerna. Så i skrivande stund ligger jag och lyssnar på min favorit låt från filmen - Shallow. Man kan säga att jag hade en väldigt härlig måndag som utöver bio innefattade väldigt mycket efterlängtad tid med han jag älskar mest.

Tisdags himmelen har skiftat till svart och jag känner mig rätt trött så jag tänker att vi avslutar här för idag. Ta hand om er och gå på bio för tusan och se "A star is born" för er som inte redan har gjort det då. Ha det bäst! Puss och kram.


Gillar

Kommentarer

wilsoon
wilsoon,
Den är så bra!! Blir glad av att höra om din dag<33
nouw.com/wilsoon
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,
Jaa!!
Hjärta dig! Måste hänga snart, sakna dig ju<33
nouw.com/idaemeliesvensson
Emma Engström,
Alltså hur underbart att vakna upp till!? <3
nouw.com/emmaengstrom
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,
ja väldigt tacksamt <3
nouw.com/idaemeliesvensson