En gosig måndag

Hamnade här på bloggisen idag också hihi! Hej på er. Känner mig på världens gosigaste humör idag, vet inte vad som försiggår riktigt. Känns bara som att hela min kropp har gått in i någon lugn rytm, där allt bara känns harmoniskt. Haha vilken flummis jag är, men känner mig faktiskt supergosig idag. :´)

Slutade halv tolv idag som jag alltid gör på måndagar. Så efter jag hade slutat fick jag skjuts av min klasskompis Ludvig till stan (gullis) för att sedan ta bussen hem. Vid halv två checkade jag sedan in på Ica här där jag bor och fortsatte min inskolning där. Det kändes faktiskt rätt bra i kassan idag trots att det är mycket nytt och att min rygg dör vaarje gång för att jag har sämst hållning. Men det känns bra! Är sjukt tacksam att jag fick jobb där, så smidigt i och med att det är så nära. Tänka sig att jag lyckades börja det nya året med både körkort och nytt jobb wihoo!

I vilket fall som helst; Nu har jag napat, sjungit igenom körlåtarna inför morgondagens körprov och druckit en stor kopp te. Skulle skriva på min svenska inlämning men då hamnade jag här istället. Blir kanske svenskan nu istället. Hoppas ni har haft en fin måndag, puss och kram!


Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,
Gullis<3 glad jag blir tack!
nouw.com/idaemeliesvensson