En dag värd att minnas

Midsommar blev rena rama succén, kunde liksom inte blivit bättre. Så kul när ens vision matchar med resultatet. Här var jag och Olivia fixade och klara inför att börja sätta igång med midsommarfirandet. Vi hade tänkt lika i färgtema kan en säga haha. <3

Först ut för dagen var kranstillverkningen. Jag och Olivia hade faktiskt köpt blommor till årets kransar då det kändes lite kul med några nya tillskott i den kreativa processen.

Och så här blev det! Ingen blivande florist här inte men visst blev den rätt fin ändå? Kan dock avslöja att efter en kväll och dag fylld av både lekar och dans tappade den snabbt sin karaktär. Haha men det har sin charm.

Fotade *tyvärr väldigt lite från kvällen men här är en bild på vår lättare plock-lunch. Allt var bara så himla fint anordnat av de som höll i firandet. Perfekt att det var fixat så vi kunde vara ute större delen av tiden och i det vädret vi bjöds på var det inga problem.

Efter många skratt, många myggbett och många roliga stunder med härliga människor må jag säga att denna midsommar helt klart är en värd att minnas.

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åhhh låter så mysigt!!
nouw.com/ellendelin
idaemeliesvensson
idaemeliesvensson,
Det var det! <3 Hoppas du fick dig en fin dag du med:)
nouw.com/idaemeliesvensson